Piškotke uporabljamo, da lahko bolje zagotavljamo naše storitve ter vam nudimo najboljšo možno uporabniško izkušnjo. Več o tem

Arhiv novic

8. december 2011

Novoletno srečanje prostovoljcev v SB Novo mesto

Na povabilo koordinatorice prostovoljnega dela v Splošni bolnišnici Novo mesto ge. Jožice Rešetič smo se vsi prostovoljci udeležili novoletnega druženja oziroma vsi smo kot majhni otroci pričakovali prihod enega izmed treh dobrih mož, ki nas obdarujejo v mesecu decembru, in seveda drobnih daril. Vendar smo morali na Božička malo počakati, saj nas je prišla pozdravit direktorica za področje zdravstvene nege v Splošni bolnišnici Novo mesto ga. Zlata Rebolj in tudi naš ravnatelj g. Miran Grom. Srečanja so se udeležile tudi  mentorice z oddelkov, kjer poteka prostovoljno delo, pridružil pa se nam je tudi edini odrasli prostovoljec, ki je začel opravljati prostovoljno delo v letošnjem letu.

Letošnje šolsko leto smo začeli zelo dobro, saj se nas je zbralo, kar šestdest in prav vsi dijaki svoje delo opravljajo zelo vestno.

Pripravili smo tudi kratek glasbeno- umetniški program. Dijakinji Cristina Cigler in Blerta Jusufi sta nam predstavili kratek prispevek, kako sami doživljata prostovoljno delo po treh mesecih, odkar sta prostovoljki. Pridružili sta se nam tudi dijakinji Nataša Podbregar in Tamara Kozole, prva nam je zrecitirala dve božični pesmi, druga pa je na svoj klarinet zaigrala venček božičnih pesmi.

Po vitaminskem okrepčilu smo se poslovili in si vsi zaželeli predvsem lepe praznike v krogu tistih, ki jih imamo najraje in nam veliko pomenijo.

Fotografije 

Zapisala: Gloria Šepec