Piškotke uporabljamo, da lahko bolje zagotavljamo naše storitve ter vam nudimo najboljšo možno uporabniško izkušnjo. Več o tem

Zala Šneperger, Z4b

Sem dijakinja Srednje zdravstvene in kemijske šole,  programa zdravstvena nega. Za ta program sem se odločila, ker rada pomagam ljudem, jim stojim ob strani ob težkih trenutkih, ko so bolni in ko potrebujejo pomoč. 

Na začetku nisem bila prepričana, ali mi je poklic medicinske sestre všeč, vendar zdaj vsak dan znova raje prihajam v šolo, ker vem, da bom lahko po zaključku šolanja pomagala ljudem, kadar bodo pomoč potrebovali. Na šoli se počutim dobro, saj so profesorji osebe, za katere nismo samo »številke«. Vedno so nam pripravljeni pomagati in so nam na razpolago, kadar to potrebujemo. Ne učijo nas  samo tega, kar je potrebno po učnem načrtu, ampak nas zelo veliko naučijo tudi o stvareh, ki nam bodo prišle prav kasneje v življenju. 

Urnik na šoli mi je zelo všeč, saj pouk traja najdlje do 14. ure, zato imamo dijaki veliko časa tudi za svoje hobije, za počitek in vse ostale obšolske dejavnosti. Pohvalila bi rada tudi pouk v koronačasu. S poukom na daljavo sem zadovoljna, ker dijaki dobimo vso potrebno razlago, ki jo potrebujemo. Všeč mi je, ker pouk ne traja predolgo in ker smo v koronasituaciji, je snov tudi časovno prilagojena in profesorji si vzamejo čas za vso potrebno razlago.
 
Vesela sem, da sem se odločila za to šolo in poklic, s katerim lahko pomagam ljudem.
                                                                                                            

Zala Šneperger