Piškotke uporabljamo, da lahko bolje zagotavljamo naše storitve ter vam nudimo najboljšo možno uporabniško izkušnjo. Več o tem

Lea Forneci, Z1d – pti

.

Najprej sem se vpisala v program bolničar–negovalec, saj sem si želela poklic, ki bi mi omogočal stik z ljudmi. Želela sem nuditi pomoč starejšim, mladostnikom, otrokom. Program mi je omogočil veliko praktičnega in tudi teoretičnega znanja, ki so ga posredovali res srčni in potrpežljivi profesorji. 

Nato sem se odločila da svoje znanje nadgradim in se vpišem v program PTI. Tudi tu se učitelji z vsem srcem trudijo za naš uspeh, da bi nam uspelo zaključiti šolanje. Zaradi koronavirusa pouk trenutno poteka na daljavo. Je zelo težko, ker ne moremo opravljati prakse in svojega znanja nadgrajevati. 

Delo od doma je sicer zanimivo, dijaki smo strpni in se zavedamo, da pouk ne more biti enak kot v šoli, zato pridno sodelujemo. Profesorji so optimistični in nas podpirajo ter spodbujajo. Ni lahko, pa vendar smo vsi – dijaki in profesorji – potrpežljivi in iznajdljivi ter verjamemo, da skupaj zmoremo vse.

Lea Forneci, Z1d – pti
Lea Forneci