Piškotke uporabljamo, da lahko bolje zagotavljamo naše storitve ter vam nudimo najboljšo možno uporabniško izkušnjo. Več o tem
  • Novice
14. september 2023

Projektni dnevi KZ3a, b

Dijakinje KZ3a in KZ3b so se od 11. 9. do 13. 9. udeležile projektnih dni v Dolenjskih Toplicah v Taboru Mojca. Prvi dan so si dopoldne ogledale kraj ter pohodne in učne poti. Popoldne je imel vsak razred dvourno nail-art delavnico, kjer so najprej poslušale teorijo o nail-artu, kasneje pa so na plastičnih konicah same izvedle nail-art na izbrano temo. Teme, med katerimi so izbirale, so bile travnik, ledeno kraljestvo, božič, vesolje, poletje, funky, ljubezen in pravljica. Nato so s pomočjo gel lakov, bleščic, kristalov, nalepk, štampiljk ustvarile svoj izdelek. Na koncu dneva smo analizirali rezultate in ugotovili izredno nadarjenost za tovrstno kategorijo, nekatere so tudi izrazile željo za sodelovanje na kozmetičnem tekmovanju. Dijakinje so se izmenjevale med nail-art delavnicami ter športnimi in družabnimi igrami.
Drugi dan so dijakinje preizkusile trim stezo, potem pa so si ogledale Terme Krka v Dolenjskih Toplicah – Balnea. Prav tako so si ogledale prostore za izvajanje kozmetične nege obraza, pedikure, masaže, manikire ter kopeli, savne in prostore za savnanje. Seznanile so se tudi s filozofijo wellnessa. Popoldne je sledilo kopanje v bazenskem kompleksu, kjer so preizkusile tudi tobogane. Večer so zaključile s pisanjem poezije ter se preizkusile v pantomimi.
Zadnji dan so odšle na pohod do Obrha, kjer so si ogledale destilarno in čokoladnico Berryshka. Za češnjo na torti pa je sledila pokušnja različnih vrst čokolade.

1  2  3  4

5  6  7  8 

9  10  11  12