Piškotke uporabljamo, da lahko bolje zagotavljamo naše storitve ter vam nudimo najboljšo možno uporabniško izkušnjo. Več o tem

Arhiv novic

6. december 2011

Poročilo o šolskem tekmovanju iz znanja sladkorne bolezni

V petek, 14. oktobra 2011, je na naši šoli potekalo  šolsko tekmovanje iz znanja o sladkorni bolezni. Prijavilo se je 119 dijakov iz  oddelkov ZN, FT, ZN-pti in KT.


31 ali več točk (od 40 možnih) so dosegli štirje dijaki ( 3,3 %). Vsak dijak je prejel brošuro, ki jo je podarila Zveza društev diabetikov Slovenije in tako so se sodelujoči lahko pripravili na tekmovanje. Vsi ti prejmejo bronasto priznanje.


Državnega tekmovanja, ki bo letos na treh lokacijah, in sicer na Šolskem centru Celje v Celju, Kmetijski šoli Grm v Novem mestu in OŠ Ivana Groharja v Škofji Loki v organizaciji šol, Društva diabetikov Celje, Novo mesto in Škofja Loka ter Zveze društev diabetikov Slovenije,  se bodo 19. novembra 2011 udeležili naslednji dijaki:

•    Anita Bobnar            4. c ZN

•    Manca Klemenčič    2. a FT

•    Jure Varga                2. c ZN


V soboto, 19. novembra 2011, je na treh lokacijah in sicer na Šolskem centru Celje, Kmetijski šoli Grm v Novem mestu in OŠ Ivana Groharja v Škofji loki  potekalo 13. državno tekmovanje iz znanja o sladkorni bolezni. Tekmovanja se je udeležilo 103 dijakov iz 39-ih srednjih šol iz cele Slovenije.


Naši dijaki, Anita Bobnar 4.c ZN, Manca Klemenčič 2.a FT in Jure Varga 2.c ZN so tekmovali na Kmetijski šoli Grm v Novem mestu. Anita in Manca sta dosegli srebrno državno priznanje, Jureta pa je od srebrnega priznanja ločila samo točka.

Vsem trem tekmovalcem iskrene čestitke za dosežen rezultat!

G. ravnatelju in g. direktorju se zahvaljujem, da sta nam omogočila udeležbo na tekmovanju.


Rezultati so objavljeni na spletni strani Zveze društev diabetikov Slovenije: http://www.diabetes-zveza.si/sl/web/contributions/211

Srečko Ožek

mentor šolskega tekmovanja

sladkorna 012sladkorna 009sladkorna 005sladkorna 002sladkorna 001