Piškotke uporabljamo, da lahko bolje zagotavljamo naše storitve ter vam nudimo najboljšo možno uporabniško izkušnjo. Več o tem

Arhiv novic

22. april 2011

ŠKL finale 2011

V sredo, 20. aprila 2011, so se v dvorani Tivoli pomerile različne ekipe Šolskega centra Novo mesto v okviru ŠKL z ostalimi slovenskimi šolami. Na koncu finalnega srečanja so bili razglašeni rezultati za vsako športno ekipo, razglasili so tudi najboljše krožke: novinarskega, likovnega in računalniškega. Razglašena je bila tudi najboljša šola v skupnem seštevku. Trud naših dijakinj in dijakov se je zopet izplačal, saj je Šolski center Novo mesto osvojil prvo mesto.

Zelo uspešno so Šolski center Novo mesto zastopali tudi dijakinje in dijaki Srednje zdravstvene in kemijske šole, ki so, razen v košarki in odbojki pri dekletih, zastopali vse ostale športne ekipe. Dijakinje so v nogometu in dijaki v odbojki osvojili 1. mesto, prav tako so dosegli dijakinje in dijaki 1. mesto v okviru novinarskega, likovnega in računalniškega krožka. Na 2. mesto so se uvrstili Leteči Norci in Afne. Tretji pa so bili dijaki v košarki in nogometu.

ŠKL finale 2011