Piškotke uporabljamo, da lahko bolje zagotavljamo naše storitve ter vam nudimo najboljšo možno uporabniško izkušnjo. Več o tem

Malica

Ponovno vas obveščamo, da so na Šolskem centru Novo mesto dijakom za malico vsak dan na voljo trije meniji. Dijak je na prvi meni naročen s prijavo na malico. V primeru, da želi prejeti drugi ali tretji meni, mora izbiro evidentirati na terminalu najkasneje do 9. ure zjutraj za naslednji dan.
Posamezni dnevni obrok lahko odjavijo:
-    starši oz. dijaki s sms sporočilom na številko 041-303-613 (v sporočilu morajo biti navedeni priimek in ime dijaka, oddelek in dnevi, za katere se malica odjavlja)
-    starši preko interneta
-    lahko izberejo možnost odjave samo za določen dan (sreda) za celo šolsko leto; to uredijo v tajništvu šole
Za dijake, upravičene do subvencije, velja: če starši oz. dijak, ki je naročen na malico, niso odjavili malice do 9. ure za tekoči dan, plačajo starši ceno malice za ta dan v celoti (2,42 €).
Za dijake, ki niso upravičeni do subvencije, velja: če starši oz. dijak, ki je naročen na malico, niso odjavili malice do 9. ure za naslednji dan, plačajo starši ceno malice za ta dan v celoti (2,42 €).
Do subvencije je upravičen samo tisti dijak, ki mu je z odločbo Centra za socialno delo priznana pravico do subvencije, in sicer od dneva, ko mu je pravica do subvencije priznana.