Piškotke uporabljamo, da lahko bolje zagotavljamo naše storitve ter vam nudimo najboljšo možno uporabniško izkušnjo. Več o tem

tekmovanja v šolskem letu 2021/2022



PODROČNO PRVENSTVO V ATLETIKI - POSAMIČNO
18. 5., je na stadionu Portovald potekalo tekmovanje v atletiki. Naši najuspešnješi dijaki so bili: Ajda Pečnik, 2. mesto v skoku v višino, Matej Cesar, 2. mesto v suvanju krogle, Lovro Rogina Bregar, 3. mesto v teku na 400 m in Matic Bojanc, 5. mesto v skoku v daljino.

Mentorica: Nataša Eržen


DRŽAVNO PRVENSTVO V ORODNI GIMNASTIKI
19. 5., je v Kopru dijak Gašper Vidmar osvojil bronasto kolajno v orodni gimnastiki. Vaje je izvedel na drogu, moški bradlji, parterju in preskoku.

Mentorica: Vesna Dolinar


OBČINSKO PRVENSTVO V NOGOMETU ZA DIJAKINJE
23. 2., je v Novem mestu potekalo občinsko prvenstvo v nogometu. Dekleta v postavi: LUKIĆ JELICA, SITAR NEJA, MEGLIČ STEFANIJA, ŠTRICELJ TIA, KAVŠEK AJŠA, DIVJAK MARUŠA, ŠKEDELJ KATJUŠA, JURŠIČ KATJA, so dosegle 3. mesto. Dekleta si zaslužijo velike pohvale za voljo, odnos in ekipni duh pri zastopanosti šole.

Mentor: Mario Mohorovič


DRŽAVNO TEKMOVANJE V SKOKIH Z MALE PROŽNE PONJAVE
Prvič se je tudi naša šola udeležila gimnastičnega tekmovanja kot ekipa. Državno tekmovanje v skokih z male prožne ponjave je potekalo v Brežicah. Tim Brodnik, Timotej Vrtačnik in Nik Rožič so suvereno nastopili in v hudi konkurenci zasedli 7. mesto. Posamezno je Tim Brodnik dosegel 7. mesto. Medalja mu je ušla zaradi enega slabega doskoka pri stegnjeni salti z obratom za 180°.

Mentorica: Vesna Dolinar


ATLETSKO EKIPNO TEKMOVANJE
5. 10. 2021, so dijakinje nastopile na področnem srednješolskem ekipnem atletskem prvenstvu. Tekmovale so v naslednjih disciplinah: tek na 100m, tek na 400m, tek na 1000m, skok v daljino, skok v višino, met krogle in štafeta. V vsaki disciplini so tekmovale po dve dijakinji, saj se za uvrstitev seštevajo točke dveh rezultatov. Osvojile so 6554 točk in zasedle 5. mesto. Ekipe dijakov nismo imeli.

Mentorica: Nataša Eržen


OBČINSKO TEKMOVANJE V ROKOMETU - DIJAKI
Naša rokometna ekipa, se je v torek, 9. 11. 2021, udeležila občinskega tekmovanja v športni dvorani Marof. Mlada ekipa (večinoma nižji letniki) je na koncu zasedla 5. mesto. Dijaki so se dobro držali in prikazali veliko borbenost. Po štiri gola sta dosegla Aleksander Smolič in Matevž Pušlar.

Mentor: Mario Mohorović


DRŽAVNO TEKMOVANJE V AKROBATIKI
6. 12. 2021, je v Kopru potekalo državno prvenstvo v akrobatiki, katerega sta se udeležila dva dijaka naše šole. Tim Brodnik je po popolni izvedbi stegnjene salte nazaj, stegnjene salte naprej idr. akrobatskih elementov, postal državni prvak. Gašper Vidmar je osvojil sedmo mesto.

Mentorica: Vesna Dolinar


OBČINSKO TEKMOVANJE V ODBOJKI - DIJAKI
23. 12. 2021, je v ŠD Marof potekalo občinsko prvenstvo v odbojki za dijake. Naši dijaki: Enej Unetič, Žiga Bremec, Aleks Grebenc, Florian Žulič, Primož Volčjak, Jan Jelenc, Kristijan Žulič in Urban Mohorko, so suvereno nastopili, žal pa se niso uvrstili med tri najboljše ekipe.

Mentorica: Vesna Dolinar


PODROČNO TEKMOVANJE V BADMINTONU
17. 1. 2022, je v Brežicah potekalo področno tekmovanje v badmintonu, ki se ga je udeležil dijak Tadej Avsec (posamično, nekategorizirano), zasedel je 5. - 8. mesto.

Mentorica: Nataša Eržen


OBČINSKO TEKMOVANJE V MALEM NOGOMETU – DIJAKI
Po dveh letih premora zaradi Covida se je ekipa SGLVŠ, 13. 1. 2022, udeležila občinskega prvenstva v nogometu. Po odlično odigranih uvodnih tekmah z CBT KŠTG Grm in z ekipo SEŠTG so se dijaki uvrstili v polfinale, v katerem so bili poraženi od zmagovalne ekipe turnirja. Martin Tršinar je bil naš najboljši strelec in je dosegel 4 gole.

Mentor: Mario Mohorovič


PODROČNO TEKMOVANJE V LOKOSTRELSTVU
2. aprila nas je dijak Maks Umek uspešno zastopal na tekmovanju v lokostrelstvu z ukrivljenim lokom.

Mentorica: Vesna Dolinar