Piškotke uporabljamo, da lahko bolje zagotavljamo naše storitve ter vam nudimo najboljšo možno uporabniško izkušnjo. Več o tem

tekmovanja v šolskem letu 2019/2020ATLETSKO PODROČNO PRVENSTVO
V ponedeljek, 23.09.2019, so dijaki in dijakinje nastopili na področnem srednješolskem ekipnem atletskem prvenstvu. Dijaki so tekmovali v naslednjih disciplinah: tek na 100m, tek na 400m, tek na 1000m, tek na 2000m (samo dijaki), skok v daljino, skok v višino, met krogle in štafeta. V vsaki disciplini so tekmovali po dva dijaka ali dve dijakinji, saj se za uvrstitev oz. seštevajo točke dveh rezultatov. Ekipa dijakinj je osvojila 6793 točk in zasedla 6. mesto, ekipa dijakov pa je osvojila 6428 točk in zasedla 7. mesto.

Mentorja: Nataša Eržen in Mario Mohorovič


OBČINSKO TEKMOVANJE V ROKOMETU - DIJAKI
Naša rokometna ekipa dijakov, žal brez kapetana, ki se je poškodoval ravno malo pred tekmovanjem, se je v torek, 8.10.2019, pomirila na občinskem tekmovanju v športni dvorani Marof. Dijaki so se dobro držali in prikazali veliko borbenost, a žal to ni bilo dovolj za uvrstitev naprej na področno tekmovanje.

Mentorica: Nuša Obreza


OBČINSKO TEKMOVANJE V MALEM NOGOMETU - DIJAKINJE
Naša ekipa dijakinj, se je v petek, 22.11.2019, pomirila na občinskem tekmovanju v športni dvorani Leona Štuklja. Naša zelo mlada ekipa se je za prvič zelo dobro držala, a žal to ni bilo dovolj za uvrstitev naprej na področno tekmovanje. Drugo leto poskusimo ponovno.

Mentorica: Nuša Obreza


DRŽAVNO TEKMOVANJE V AKROBATIKI
12.12.2019 je v Brežicah potekalo državno prvenstvo v akrobatiki, katerega so se udeležili trije dijaki naše šole. Tim Brodnik je osvojil srebrno medaljo in postal podprvak v akrobatiki, Jakob Vidmar in Ana Gimpelj pa sta se uvrstila v prvo tretjino.

Mentorica: Vesna Dolinar


OBČINSKO TEKMOVANJE V KOŠARKI - DIJAKI
Naša košarkarska ekipa dijakov, se je v sredo, 27.11.2019, pomirila na občinskem tekmovanju v športni dvorani Leona Štuklja. Dijaki so se dobro držali in prikazali veliko borbenost, a žal to ni bilo dovolj za uvrstitev naprej na področno tekmovanje.

Mentorica: Nuša Obreza


OBČINSKO TEKMOVANJE V ODBOJKI - DIJAKI
05. 11. 2019, je v dvorani Leona Štuklja potekalo občinsko prvenstvo v odbojki za dijake. Naši dijaki so suvereno nastopili, žal pa se niso uvrstili med tri najboljše ekipe.

Mentorica: Vesna Dolinar


OBČINSKO TEKMOVANJE V ODBOJKI - DIJAKINJE
07. 11. 2019, je v ŠD Marof potekalo občinsko prvenstvo v odbojki za dijakinje. Naše dijakinje so se uvrstile na 4. mesto.

Mentorica: Vesna Dolinar


PODROČNO TEKMOVANJE V BADMINTONU
17.12.2019 je v Brežicah potekalo področno tekmovanje v badmintonu, ki so se ga udeležile 3 naše dijakinje (posamično, nekategorizirano), ena je zasedla 5.-7. mesto, drugi dve pa 8.-21. mesto.

Mentorica: Nataša Eržen


OBČINSKO TEKMOVANJE V MALEM NOGOMETU – DIJAKI
22.1.2020 so se dijaki udeležili občinskega tekmovanja v malem nogometu in se uvrstili na 5.-7. mesto.

Mentor: Mario Mohorovič