Piškotke uporabljamo, da lahko bolje zagotavljamo naše storitve ter vam nudimo najboljšo možno uporabniško izkušnjo. Več o tem

Ustvarjalnica 2018IMG 6241

V ponedeljek, 12. 11. 2018, smo dijakinje oddelka PV2A, Mia Kočevar, Nastja Kerin, Lucija Kambič, Dora Pintar in Jana Bevc, obiskale Dom za starejše občane Novo mesto. Tam smo pomagale pri delavnicah. Sprejeli so nas zelo lepo in počutile smo se domače. Okrasili smo božične smrekice iz lesa in naredili božične okraske. Skupaj smo se zelo zabavali, se veliko smejali in se imeli lepo. To nam je bila prijetna izkušnja, ki nam bo vedno ostala v spominu. 

Na turoben ponedeljek 8. 10. 2018, smo se učenke PV2B z nasmeški odpravile proti šoli, saj smo vedele, da danes nimamo pouka. Namesto tega smo se kot prostovoljke odpravile v Dom starejših občanov Novo mesto. Tam nas je prijeno pričakala skupina tam živečih stanovalcev. Vsi skupaj smo se predstavili in na hitro opisali potek dneva. Nato smo si nadeli predpasnike, zavihali rokave in se odpravili na delo. Stiroporne kroglice smo prelepili s servetki z božičnim motivom in jih posuli z bleščicami. Smrečice, ki so jih izdelali dijaki lesarske šole smo prebarvali in jim dodali malo sijaja. Med delom smo še malo zapeli. Stanovalci so nas bili veseli, saj smo popestrile njihov dan, zato so se z nasmeški na obrazu po koncu delavnice od nas poslovili. Me pa smo se prav tako nasmejane odpravile proti svojim domovom.

Napisala: Klavdija Barkovič PV2B