Piškotke uporabljamo, da lahko bolje zagotavljamo naše storitve ter vam nudimo najboljšo možno uporabniško izkušnjo. Več o tem

Koraki do uspeha 2016/2017



KORAKI DO USPEHA    KA1-VET 39/16 



                                 image002


NOSILEC PROJEKTA: Šolski center Novo mesto






ERASMUS KOORDINATOR PROJEKTA: 

Alexia Rossi na ŠC Novo mesto in Lorena Mihelač ter Mirjam Žnidaršič, SGLVŠ.


Šolski center Novo mesto že vrsto let sodeluje v EU programih s ciljem izboljšanja kakovosti ponujenega izobraževanja. Tudi letos so nam bila odobrena sredstva sofinanciranja v sklopu EU programa Erasmus +. 

Program, omogoča mednarodno usposabljanje dijakov, ki so vključeni v srednje strokovno izobraževanje, da svoje dosedanje znanje nadgradijo v tujini. Dijaki lahko svoje strokovno znanje izboljšajo, pridobijo nove spretnosti in kvalifikacije, povečajo zaposljivost in vključevanje na evropski trg dela. Po končanem usposabljanju, vsi udeleženci, prejmejo potrdilo o usposabljanju v tujini.

Več o tem: KORAKI DO USPEHA

Letošnji  udeleženci v projektu iz enote SGLVŠ so bili:


Kristina Stepan (PV3A) in Vida Bačar sta opravile tritedensko prakso v treh različnih vrtcih v Trebiču, Češka Republika. Utrinki spodaj iz pota do Češke Republike in v vrtcih oz. v prostem času, kažejo, da so naše dijakinje bile zelo zadovoljne ...

Več o praksi v poročilu naše dijakinje Vide Bačar Poročilo PUD v tujini v slovenščini in agleščini VIDA BAČAR.docx
Več o praksi v poročilu naše dijakinje Kristine Stepan končno poročilo Erasmus_Stepan.docx
 

BeFunky CollageLLL 








Žiga Zupančič (GL3A) je opravljal tritedensko prakso na Malti v ateljeju za arhitekturo in oblikovanje – Atelier Maison&Design, v mestu Siggiewi. Njegovi vtisi in poročilo o praksi:




tom2

Tom Brinovec (LG2A) je prav tako opravljal prakso na Malti, v podjetju Armstrong. Večinoma je pomagal pri brušenju, kitanju, barvanju in pri obnovi starih vrat. 


Več o njegovi praksi v končnem poročilu:  KONČNO POROČILO _Tom Brinovec.docx


tom1a