Piškotke uporabljamo, da lahko bolje zagotavljamo naše storitve ter vam nudimo najboljšo možno uporabniško izkušnjo. Več o tem
  • Novice
14. maj 2014

Zaključna prireditev 4. letnikov

Na Srednji gradbeni in lesarki šoli smo letos prvič pripravili prireditev za zaključne letnike, na kateri so se dijaki in dijakinje G4a, L4a in L2B  pred zrelostnim izpitom – poklicno maturo – predstavili še v drugačni luči. Prireditev, ki je potekala v Športni dvorani Leona Štuklja v sredo, 14.5.2014, so si ogledali vsi dijaki in profesorji šole.

Vsak razred je ubral svojo pot, tako kot jo bodo tudi kasneje v življenju. Dijaki so tako v kulturno-glasbenem delu pokazali svoje filmske, literarne, glasbene, igralske in glasbene talente. Tako so nas razvajali z ritmi bluesa, narodnozabavnimi zvoki ter nas navdušili s plesom folklorne skupine. Prav tako so nas nasmejali s kratkimi predstavitvenimi filmi, hudomušnimi pesmicami ter igro.

V drugem delu so se s profesorji pomerili v  športnih in družabnih igrah.

Dijaki so se z besedo in cvetjem zahvalili svojim razrednikom za trud, spodbudo in podporo. Vse sodelujoče in obiskovalce je nagovoril tudi direktor ŠC Novo mesto Štefan David ter ravnateljica Srednje gradbene in lesarske šole Biljana Bahat Vovk.

Suzana Kumelj Bračič, prof.

Fotografije...

Nekaj utrinkov pa najdete tudi na naši Facebook strani.

V medijih so pisali o nas takole:

- Radio Krka

 - Lokalno