Piškotke uporabljamo, da lahko bolje zagotavljamo naše storitve ter vam nudimo najboljšo možno uporabniško izkušnjo. Več o tem
  • Novice
3. februar 2012

Uspešno izvedeno izobraževanje za CNC tehnologijo

Učitelji praktičnega pouka in strokovno teoretičnih predmetov na področju lesarstva smo uspešno zaključili teoretični del programa Xilog Plus- za novi CNC Vrtalno rezkalni stroj, ki je potekal  v prostorih novega MIC-a. Predavanje je v popoldanskem času imel g. Klemen Jeretina iz LESSTROJA. Sedaj nas čaka veliko dela in praktično delo na samem stroju.

Uspešno pa smo v sodelovanju z Višjo strokovno šolo zaključili tudi  program izobraževanja uporabe programa MegaCad in MegaTischler  na področju konstruiranja lesnih izdelko . S pomočjo predavatelja  na Višji strokovni šoli Novo mesto Marka Vodopivca , univ.dipl.inž.  smo spoznali osnove risanja MegaCAD – osnove 2D risanja, MegaCAD – osnove 3D risanja in program MegaTISCHLERpro. Poleg slušateljev iz naše šole so bili tudi zunanji sodelavci ter nadarjeni dijaki šole. Ob tem velja velika zahvala tudi vodji strokovnega aktiva za lesarstvo Goranu Delajkoviću za trud pri organiziranju tečaja in dela v aktivu nasploh.
Slavko Mirtič