Piškotke uporabljamo, da lahko bolje zagotavljamo naše storitve ter vam nudimo najboljšo možno uporabniško izkušnjo. Več o tem
  • Novice
26. marec 2013

Terapevtski pripomočki za stanovalce doma starejših


S predajo terapevtskih pripomočkov v okviru medgeneracijskega sodelovanja z Domom starejših občanov Novo mesto, katere so izdelali dijaki skupaj z mentorji smo projektu na široko odprli pot. V petek, 22. marca sta direktor ŠC Novo mesto Štefan David in ravnateljica Srednje gradbene in lesarske šole Damjana Gruden izročila terapevtske pripomočke, ki jih bodo stanovalci uporabljali v terapevtske namene pri ohranjanju pomembnih gibalnih in miselnih funkcij.
Ob predaji izdelkov se je direktorica Doma starejših  občanov Novo mesto mag. Milena Dular skupaj s sodelavkami in stanovalci doma toplo zahvalila za delo vsem dijakom in učiteljem, ki v sodelujejo pri projektu. Ob praznovanju materinskega dne so dijaki stanovalcem pripravili tudi krajši glasbeni program, katerega je povezovala Mirjam Žnidarčič in zanimivo razstavo terapevtskih pripomočkov ter izdelkov s skupne delavnice  na temo lesa.

Fotografije (Slavko Mirtič)

Več o dogodku tudi na:
http://www.vaskanal.com/novice/17987--predaja-terapevtskih-pripomockov.html
http://www.radiokrka.com/poglej_clanek.asp?ID_clanka=177477