Piškotke uporabljamo, da lahko bolje zagotavljamo naše storitve ter vam nudimo najboljšo možno uporabniško izkušnjo. Več o tem
  • Novice
2. september 2019

Sprejem naših odličnih športnikov

IMG 8296

Danes je bil res žlahten dan, saj smo imeli na kupu svetovnega podprvaka v spustu na divjih vodah in dobitnika še treh bronastih medalj na SP. To je MAJ OŠTRBENK (smer: mizar, vajeniška oblika). Kako skromen fant je Maj, potrjuje dejstvo, da kar tako med pogovorom pove, da je prejšnji teden postal še državni prvak , hkrati pa je tudi zmagovalec evropskega pokala. 

IMG 8302   IMG 8288

Poklonili smo se tudi večkratnim evropskim prvakom v raftingu, ki so prejemniki medalj v različnih kategorijah in tudi skupinsko. Tekmovanje je potekalo v treh disciplinah in v dveh starostnih skupinah. In če dobro pogledate fotografije, boste videli ogromno kolajn in ugotovili, so bili naši raftarji resnično zelo uspešni. Iz SGLVŠ prihajata NEJC HÖNIGMAN (lesarki tehnik) in ALJAŽ POTISEK (mizar), iz SEŠTG pa Matej Sabljak, Luka Palčič in Jan Perme.

IMG 8306   IMG 8287

Še en fant, ki je postal v državni prvak v športu, ki je v Sloveniji zelo priljubljen. GAL GLIVAR (smer: mizar) je postal državni prvak v kolesarstvu, in sicer v kronometru oz. vožnji na čas.

IMG 8301   IMG 8290

Veseli smo, da imamo dijake, ki uspešno združujejo tako športno kot šolsko pot. Naporni treningi večkrat tedensko se obrestujejo, hkrati pa dijaki uspešno opravljajo učne obveznosti. Ponosni smo na njih, zato smo se jim danes tudi poklonili in zahvalili, da so za šolanje izbrali ŠCNM.

Poleg direktorja so sprejemu prisostvovali še ravnateljica SGLVŠ Damjana Gruden, ravnatelj SEŠTG Boris Plut ter mentorici dijaških skupnosti Saša Kralj (SGLVŠ) in Tina Cvijanovič (SEŠTG).