Piškotke uporabljamo, da lahko bolje zagotavljamo naše storitve ter vam nudimo najboljšo možno uporabniško izkušnjo. Več o tem
  • Novice
7. marec 2018

Predstavitev podjetja Montolit

skupna

V torek, 6. 3. 2018, sta v gradbeni delavnici zastopnika tovarne Brevetti Montolit S. p. A. iz Italije dijakom drugega in tretjega letnika programa pečar-polagalec keramičnih oblog in zidar predstavila proizvodni program ročnih in električnih orodij za obdelavo keramičnih ploščic. Po teoretičnem delu je sledila praktična demonstracija dela z njihovimi napravami in pripravami pri rezanju ploščic, vrtanju izvrtin v ploščicah in brušenju robov ploščic. V praktični prikaz postopkov dela so se vključili tudi naši dijaki. Za prevajanje v slovenščino je poskrbel organizator predstavitve, zastopnik tovarne Brevetti Montolit S. p. A. za Slovenijo, g. Leon Devetak.

Dogodka so se udeležili tudi predstavniki podjetja Topdom Slovenija, ga Urša Grunt z sodelavcema, ki so uradni prodajalci Montolit izdelkov v Sloveniji, g. Franci Bukovec iz podjetja Keragrad Novo mesto, d. o. o., ter predstavnik podjetja Mapei, d. o. o., za Slovenijo.

Ob zaključku je v imenu šole ravnateljica ga. Damjana Gruden prevzela ročni rezalni stroj za keramiko, ki ga je podjetje Montolit podarilo naši šoli.

uvod   praktičen prikaz 6   praktičen prikaz 5   praktičen prikaz 4   praktičen prikaz 2   praktičen prikaz 1   praktičen prikaz 2   praktičen prikaz 1



Radomir Bajić