Piškotke uporabljamo, da lahko bolje zagotavljamo naše storitve ter vam nudimo najboljšo možno uporabniško izkušnjo. Več o tem
  • Novice
30. september 2019

ogled podjetja Trimo d.o.o. in gradbišča REM

4 str  eks  Trebnje, GL4A in G3A, 24 9 2019

Strokovnjaki iz Trimo, d. o. o., so dijakom predstavili podjetje, ki ustvarja učinkovite, estetske in trajnostne arhitekturne rešitve za ovoj stavb. Ogledali so si tudi izdelavo proizvodov za izvedbo ognjevarnih streh in fasad.

Zatem so si v industrijski coni vodeno ogledali gradbišče velike večetažne proizvodne hale, kjer bodo izdelovali bivalne enote z visokimi tehničnimi standardi.

Dijakom so pokazali tudi vzorčni energijsko učinkovit objekt, katerega delovanje upravljajo pametne tehnologije.

Vsi, ki so bili na ekskurziji, so bili navdušeni nad pristopom, strokovnostjo in izvedbo vseh, ki so pripravili oglede. Prilagam nekaj njihovih mnenj:

JAKA KRIVIC: Bil sem navdušen nad odnosom, ki so ga pokazali v obeh podjetjih, in preprostostjo, da sem lahko vse razumel. Navdušen sem bil tudi nad srčnostjo, s katero so strokovnjaki predavali. Organizacija je bila odlična.

TILEN PAVLIN: Bilo je odlično! Vsi, ki so predstavljali podjetje, so se potrudili in bili pripravljeni. Zelo so nas navdušili.

GAŠPER JUREČIČ: Všeč mi je bilo, da so nam vse predstavili, kot da smo izkušeni gradbinci in ne le dijaki gradbene šole, in to cenim.

KEVIN JELENC: Organiziran sprejem, odlična prezentacija in pozitivna energija.

MAŠA HORVAT: Ogled gradbišča je bil na zelo strokovnem nivoju, pa smo ga kljub temu razumeli. Povedanih je bilo veliko podatkov, čeprav nismo vprašali, kar mi je bilo zelo všeč.

KARMEN TRŠINAR: Rada bi pohvalila predvsem čisto vse strokovnjake, ki so se potrudili in nam zelo lepo predstavili: podjetje TRIMO, proizvodnjo izdelkov iz pločevine, lastnosti teh proizvodov in uporabo itd. Prav tako velja pohvala za nadzornika na gradbišču REM, ki je zelo natančno razložil konstrukcijo … Bila sem zelo navdušena nad tem strokovnim ogledom.

Zapisala: Lili Žnidaršič, organizatorka strokovne ekskurzije
OP.: fotografije avtor Mirko Gorenc [FOTOGALERIJA]