Piškotke uporabljamo, da lahko bolje zagotavljamo naše storitve ter vam nudimo najboljšo možno uporabniško izkušnjo. Več o tem
  • Novice
17. maj 2019

Naj dijak v šolskem letu 2018/2019 - Kevin Tramte (GL3A)

Kevin Tramte, naj dijak 2018/2019

IMG 7498 (2)

Kevin je dijak 3. letnika, smer gradbeni tehnik, ki ves čas šolanja z veseljem sodeluje pri promocijskih dejavnostih na šoli, kot so tehnični dnevi, tržnice, informativni dnevi ter dnevi odprtih vrat.

Poleg tega, da je vedno pripravljen pomagati sošolcem in priskočiti na pomoč profesorjem pri vseh dejavnostih, pa je v vseh letih dosegal dobre rezultate tudi na strokovnih tekmovanjih. V letošnjem šolskem letu se je tako udeležil državnega tekmovanja iz arhitekturnega risanja v AutoCadu.

Na Gradbeniadi, tekmovanju gradbenih šol Slovenije, je dosegel 2. mesto v tekmovanju v izdelavi najbolj vzdržljivega mostu iz špagetov.

Na državnem tekmovanju iz projekcij in kotiranja PIKO se je uvrstil na 7. mesto, prav tako se je dobro odrezal tudi na tekmovanju konstruiranja mostu iz špagetov AJKTM v Mariboru, na katerem so morali tekmovalci v 3 dneh načrtovati in izgraditi najbolj optimalen most iz špagetov, ki lahko prenese največjo možno obremenitev.

Dosegel je še državno srebrno priznanje iz gradbene mehanike in se s tem uvrstitev na državno tekmovanje, ki bo jutri.

Prav tako je s slovensko reprezentanco v bowlingu dosegel 2. mesto v državi.

Poleg vseh teh dejavnostih pa je Kevin uspešen tudi v šoli, kjer vsako leto dosega izredne rezultate.