Piškotke uporabljamo, da lahko bolje zagotavljamo naše storitve ter vam nudimo najboljšo možno uporabniško izkušnjo. Več o tem
  • Novice
25. november 2011

Informativni dan za dijake zaključnih letnikov

Za vse dijake zaključnih letnikov iz cele Slovenije  je enotno, v mesecu februarju, organiziran informativni dan za pridobitev informacij za nadaljnji študij.

V skladu s sklepom kolegija direktorja, obveščamo dijake zaključnih letnikov, da bomo kljub organiziranemu informativnemu dnevu, za  zaključne letnike dijakov  Šolskega centra Novo mesto, zaradi želje visokošolskih zavodov – fakultet, organizirali dodatno možnost predstavitve študijskih programov posameznih visokošolskih  zavodov.

Dodatni informativni dan bo na Šolskem centru Novo mesto organiziran v petek, 6. januarja 2012, in sicer od 11. ure do 15. ure.

Visokošolski zavodi – fakultete, ki to želijo,  se bodo lahko predstavile na za to organiziranih mestih v prostorih Šolskega centra Novo mesto. Predstavitvene informacije o študijskih programih lahko visokošolski zavodi – fakultete posredujejo na Šolski center Novo mesto, kjer bodo dostopne dijakom. Za realizacijo in izvedbo dogodka so zadolžene svetovalne delavke  Šolskega centra Novo mesto.