Piškotke uporabljamo, da lahko bolje zagotavljamo naše storitve ter vam nudimo najboljšo možno uporabniško izkušnjo. Več o tem
  • Novice
22. november 2022

DAN PROSTOVOLJSTVA IN DOBRODELNOSTI


DSC 3354   DSC 3214   DSC 3391

V petek, 18.11.2022, je na naši šoli potekal dan prostovoljstva in dobrodelnosti, na katerem so sodelovali dijaki in dijakinje PV2A, PV2B, L2A, G3A in PV4A. Na pestrih in raznolikih delavnicah so se preizkusili v svojih ročnih spretnostih. Na delavnicah so tako delavnic izdelovali voščilnice, igrače, lesene izdelke, se preizkusili v 3d- modeliranju novoletnih okraskov, izdelovanju izdelkov iz odpadnega materiala ... Vse, kar je nastalo izpod naših rok, pa bo na voljo na decembrskem bazarju, na katerem boste lahko izbirali med temi in še mnogimi drugimi izdelki, ki jih na šoli že pripravljamo dijaki skupaj z mentorji. Prostovoljni prispevki bodo namenjeni pomoči potrebnim dijakom naše šole. Z voščilnicami in lepimi mislimi pa bomo popestrili praznike tudi starostnikom.

Še enkrat smo dokazali, da nas, kljub naši mladosti, odlikujeta dobrodelnost in sočutnost. Med ustvarjanjem pa smo se dijaki in dijakinje še bolj spoznavali in med seboj še bolj povezali.

Dan smo zaključili v jedilnici, kjer smo se zbrali vsi udeleženci, tako dijaki, dijakinje, mentorice, mentorji in koordinatorici dogodka. »Novinarska ekipa« je s sproščenim petjem in humorjem poskrbela, da smo se domov odpravili z nasmeškom na ustih. V videoposnetku pa nas je nagovoril tudi Miha Deželak, ki mu dobrodelnost prav tako ni tuja. Pohvalil je naša prizadevanja in trud, da pomagamo pomoči potrebnim.