Piškotke uporabljamo, da lahko bolje zagotavljamo naše storitve ter vam nudimo najboljšo možno uporabniško izkušnjo. Več o tem
  • Novice
14. januar 2015

7. Informativa - Sejem izobraževanja in poklicev

Na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani bo pred informativnimi dnevi 23. in 24. januarja 2015 Sejem izobraževanja in poklicev  - 7. Informativa, kjer bodo na enem mestu  predstavljeni izobraževalni programi, ki so na voljo v Sloveniji ter v tujini - od srednjih šol do visokošolskih in podiplomskih programov, dodatnega izobraževanja in usposabljanja, jezikovnih tečajev, vseživljenjskega učenja itd.
Sejem   ponuja tudi informacije o poklicih in druge pomembne informacije, povezane z izobraževanjem. Od tega, kateri poklici obetajo, kje in kako pridobiti štipendijo, kako urediti bivanje v času šolanja, katera podjetja nudijo prakse in katera (prve) zaposlitve, kako študirati ali se zaposliti v tujini ipd. Na 7. Informativi sodelujejo tudi učitelji in dijaki   Srednje gradbene in lesarske šole Novo mesto, ki  bodo v okviru Centra    RS za poklicno izobraževanje   predstavili Euroskills - Evropsko tekmovanje v poklicnih spretnostih, Sloveniaskills - Slovensko tekmovanje v poklicnih spretnostih, nekatere izdelke  in izobraževalne programe naše šole.