Piškotke uporabljamo, da lahko bolje zagotavljamo naše storitve ter vam nudimo najboljšo možno uporabniško izkušnjo. Več o tem

Naj dijak v šolskem letu 2017/2018 - Lovro Arh (LG4A)Lovro Arh, naj dijak 2017/2018

12 stisnjena

Lovro Arh je dijak četrtega letnika, smer: lesarski tehnik.

Verjetno ste že slišali za pregovor: tiha voda bregove dere. To je eden od pregovorov, ki Lovra opisuje najbolje. To pomeni, da je Lovro človek, ki se nikoli ne bo hvalisal z besedami, vendar bo svojo sposobnost pokazal z dejanji in vselej ostal skromen ter si zastavljal nove cilje. Namreč od prvega letnika dalje je Lovro po uspehu odličen. Letos v njegovi redovalnici ni ocene, ki bi bila zaključena slabše od 5. V štirih letih šolanja na naši šoli se je udeležil številnih tekmovanj, kjer je dosegel zavidljive rezultate. Med drugim je postal državni prvak in podprvak na tekmovanju Lesariada iz risanja projekcij, in tekmovanja Piko iz risanja projekcij in kotiranja. V imenu šole mu zato iskreno čestitamo in se mu zahvaljujemo, saj je s svojimi dosežki šoli prispeval velik ugled in uspeh.

Lovro ima vedno spoštljiv in korekten odnos do učiteljev, sošolcev in ostalih. V situacijah, ko večina obupa, zna on razmišljati s trezno glavo in s svojo odločnostjo rešiti probleme. Poleg vsega pa ima še čas za svoje konjičke, in sicer: kolesarjenje, avtomobilizem in najbolj pomembno, lesarstvo. Lovro rad dela in se uči v očetovem podjetju, ki se ukvarja z notranjo opremo plovil. Tako širi svoj spekter znanja in ga prenaša v šolsko prakso in na sošolce.

Zaradi njegovega pozitivnega odnosa do šolskega dela, odličnih rezultatov na državnih tekmovanjih, odličnega uspeha in čuta do sočloveka, si je v letošnjem šolskem letu zaslužil laskavi naslov Naj dijak 2017/2018.

Iskrene čestitke in uspešno na nadaljnji poti, Lovro!