Piškotke uporabljamo, da lahko bolje zagotavljamo naše storitve ter vam nudimo najboljšo možno uporabniško izkušnjo. Več o tem

Naj dijak v šolskem letu 2015/2016 - Jurij Kovačič (GL3A)Jurij je dijak, ki si ga v razredu želi vsak učitelj. Je prijeten sogovornik, poln idej, ki ima pozitiven odnos do sošolcev, učiteljev in šolskih obveznosti ter je hkrati povezovalni člen med sošolci. Odlikuje ga suvereno javno nastopanje, kar je dokazal na šolskih prireditvah ter pri mnogih dejavnostih, povezanih s promocijo šole. Jurij je predsednik razreda LG3a/GL3a in predsednik Dijaške skupnosti Srednje gradbene, lesarske in vzgojiteljske šole Novo mesto.
V letošnjem šolskem letu je osvojil 1. mesto na Gradbeniadi (državno tekmovanje gradbenih šol Slovenije).
V šoli aktivno sodeluje pri pouku, kakor tudi pri kulturnem udejstvovanju (vodenje prireditev, nastopi s šolskim orkestrom) ter v različnih dejavnostih šole (informativni dnevi, tehnični dnevi, promocija šole).
Njegov glasbeni talent in neizmerna pozitivna energija pa botrujeta dejstvu, da je tudi njegov prosti čas zaseden z vsakodnevnimi obveznostmi v štirih različnih orkestrih (Mladinski big band Krško, GPO Loče, Pihalni orkester GŠ Brežice, Simfonični orkester GŠ Brežice), poleg glasbenih obveznosti pa je tudi prostovoljni gasilec.

JURIJ KOVAČIČ

To je NAJ DIJAK, Jurij Kovačič. Čestitamo in uspešno na nadaljnji poti!