Nagradna ekskurzija

Nagradna ekskurzija je namenjena dijakom, ki so sodelovali pri različnih aktivnostih, ki so bili dejavni pri promociji šole, se izkazali na učnem ali športnem področju ter bili uspešni na različnih tekmovanjih. Najpomembneje pa je, da so bili s svojim vedenjem v ponos šoli. Ekskurzija je brezplačna, saj se financira iz šolskega sklada.

NAGRADNA EKSKURZIJA 2018/2019

Le kam peljati pridne dijake? Letos smo šli v Trst. Na dobro kavo, sladoled ter na sproščen ogled Trsta ter gradu Miramare. 7. maj 2019 je bil prijeten in tudi poučen dan za 58 dijakov in 4 spremljevalce. Za piko na i nagradne ekskurzije pa smo si na slovenski strani privoščili še kosilo. Dan, vreden ponovitve. (FOTOGALERIJA)


NAGRADNA EKSKURZIJA 2017/2018

Sončni torek, 8. maja 2018, je bil kot naročen za 59 dijakov naše šole, ki so si s svojim trudom v letošnjem šolskem letu prislužili prostor na avtobusu za Avstrijo. Ogledali so si Pyramidenkogel (leseni razgledni
stolp) nad Vrbskim jezerom, za adrenalinske navdušence pa je spust s stolpa potekal po toboganu. Nato je sledil svet v malem oz. ogled Minimundusa, kjer so si privoščili tudi prave dunajske zrezke in pomfri.
In za konec še kratek sprehod po Celovcu. 
Bilo je super. (FOTOGALERIJA)NAGRADNA EKSKURZIJA 2016/2017

Dijaki so se 9. maja 2017 odpravili na nagradno ekskurzijo v Ljubljano. Kljub temu, da je bilo vreme malce kislo, pa so bili obrazi dijakov in spremljevalcev nasmejani. Aktivnosti so potekale pod streho, tako da so bili temelji za nepozaben dan odlični.
Najprej je bil na vrsti ogled Pivovarne Union, kjer je potekal ogled Pivovarskega muzeja z bogato zgodovino, sodobno proizvodnjo piva in drugih pijač ter Pivnico Union, ki je stičišče ljubiteljev odličnega piva in izvrstne kulinarike.
Po ogledu je sledilo sproščanje adrenalina ter preizkušanje spretnosti v vožnji z gokarti v BTC-ju, kjer so dijaki uživali ob kosilu in sproščenem druženju. (FOTO-GALERIJA)


NAGRADNA EKSKURZIJA 2015/2016

Skoraj 60 dijakov s spremljevalci se je 5. maja 2016 podalo na Gorenjsko. Najprej so se sprehodili po čudoviti soteski Vintgar, nato pa jih je pot vodila na Bled. Tam so uživali v adrenalinskih spustih s poletnimi sanmi, si spočili oči ob pogledu na jezero ter pojedli kosilo. Seveda pa je bilo tudi malce prostega časa za kavico in obvezno blejsko kremno rezino. In najlepše? Zagotovo nasmejani obrazi dijakov in spremljevalcev po tako prijetnem dnevu. (GALERIJA)