Piškotke uporabljamo, da lahko bolje zagotavljamo naše storitve ter vam nudimo najboljšo možno uporabniško izkušnjo. Več o tem
  • Novice
18. junij 2021

Jaka Špoljar DRŽAVNI PRVAK!


Na državnem prvenstvu v cestnem kolesarstvu za člane in mladince, ki poteka od 17. do 20. junija v Kopru, sodelujejo tudi naši dijaki. Jaka Špoljar (3.aS) je postal državni prvak v kronometru v kategoriji starejših mladincev. Bravo, Jaka!


Špoljar 2   Špoljar 1


Izjava prvaka: Vožnja na čas v Kopru mi je bila pisana na kožo, saj šlo za ravninsko traso. Pred dirko nisem čutil pritiska, saj sem vedel, da spadam na sam vrh in če bo šlo vse po planu, sem največja konkurenca samemu sebi.  Na štartu sem bil sproščen, saj sem vedel, da sem dobro pripravljen. 
Med samo vožnjo je šlo vse po planu, počutje je bilo dobro. Na vmesnem času sem prevzel vodstvo, kar mi je dalo še dodatne moči, tako da je drugo polovico "letelo" kar samo. Zelo sem vesel te zmage, še posebej ker sem mislil, da bo šlo bolj na tesno. Na koncu sem suvereno osvojil naslov državnega prvaka v vožnji na čas, moj rezultat pa je dopolnil Adam Jordan (tehniška gimnazija) z drugim mestom. Sedaj gremo s polnim fokusom v današnjo dirko v Komendi in nato še cestno državno prvenstvo, ki bo v nedeljo, prav tako v Kopru.

Jaka Špoljar, 3.aS