Piškotke uporabljamo, da lahko bolje zagotavljamo naše storitve ter vam nudimo najboljšo možno uporabniško izkušnjo. Več o tem

Angleščina

(2023): Na državnem tekmovanju iz angleščine v Velenju sta zlati priznanji prejela 2 dijaka naše šole: Jaka Kastelic, 3.cS (mentorica Helena Molan) ter Etjan Mavsar, 1.fS (mentorica Sanja Radošević).
Na šolskem tekmovanju sta bronasto priznanje prejela Tjaš Blatnik, 1.cS in Žan Terkaj, 3.eS.

Angleščina 4

(2022): Na državnem tekmovanju iz angleščine je srebrno priznanje prejel Rok Strojin, 3.eS. Zlato priznanje pa je prejel Jaka Kastelic, 2. cS. Tekmovanje je potekalo v Celju.
Na šolskem tekmovanju sta bronasto priznanje prejela Mark Žabič, 1.cS in Jošt Badovinac, 3.cS. Na fotografiji je še Matevž Rozman, E2.c iz SEŠTG.
Čestitke dijakom in mentoricam.

Angleščina

Peter Bašelj, 2.TA in Jaka Miklič, 3.aS, sta se danes, 26.3., na ŠC Velenje udeležila državnega tekmovanja iz angleščine Poliglot. Jaka je osvojil enajsto mesto in srebrno priznanje.

Angleščina 2

V ponedeljek, 21.3., so se državnega tekmovanja IATEFL iz angleščine za srednje šole udeležili: Anja Petan, SZKŠ (mentorica Nataša Sikošek), Jaka Miklič, SSŠ (mentorica Katarina Slapničar), Klemen Krkovič, SEŠTG (mentorica Ana Šterk Bukovac) in Bor Brudar, SEŠTG (mentorica Špela Odlazek). Rezultati bodo znani v naslednjem tednu. Na sliki Bor Brudar - SEŠTG, Jaka Miklič - SSŠ, Anja Petan - SZKŠ.

Angleščina 3

Na državni tekmovanji Poliglot 3 za srednje poklicne šole in Poliglot za srednje strokovne šole pa so se uvrstili:
- Jaka Kastelic, 2. cS
- Rok Strojin, 3. eS
- Mark Žabič, 1. cS
- Filip Lindič, 1. dS
- Jošt Badovinac, 3. cS
- Jaka Miklič, 3. aS
- Jan Salmič Mišjak, 3. bS
- Peter Bašelj, 2. TA
Čestitke vsem udeležencem in njihovim mentoricam.
Poliglot

(2019): Dijaki Redon Matoshi, Matic Kump, Domen Mervar, Andraž Mehle in Gašper Šenica so se na tekmovanju Poliglot v Celju odrezali ODLIČNO! Gašper je osvojil srebrno priznanje, ostali pa bronasto. Na sliki sta še mentorici Sanja Radosevic in Petra Colarič. Čestitke vsem!

Angleščina 2019 1

Šolski center Novo mesto sta na jubilejnem desetem tekmovanju iz angleščine za poklicne šole na ŠC Kranj zastopali ekipi Srednje strojne šole in Srednje elektro šole in tehniške gimnazije v spremstvu profesoric Janike Plisson in Katarine Slapničar. Srebrno priznanje je osvojil Peter Grubar, SEŠTG, mentorica Mateja Simončič Tomič. Bronasta priznanja so osvojili Luka Hrastar, Bor Hode, Luka Kump in Rok Dragan (SSŠ, mentorice Petra Colarič, Sanja Radošević, Katarina Slapničar) ter Sara Saje (mentorica Špela Odlazek), Luka Abram Sotler (m. Mateja Simončič Tomič), Amel Adrović (m. Janika Plisson). Čestitke vsem tekmovalcem in mentorjem.

Angleščina 2019

(2018): Naši dijaki se znajo izkazati tudi v znanju angleščine. Na sliki so Primož Borsan, 3.eS, Jan Perme, R3E, Luka Kump, 1.eS, Robert Jevnikar, 1. cS, Borut Zaplatar, 1. eS, ter profesorica Janika Plisson.

Angleščina 2018

24. marca je v Velenju potekalo 13. državno tekmovanje iz angleščine. Gostitelj tekmovanja je bila Srednja elektro in računalniška šola na Šolskem centru Velenje. Udeležili so se ga trije dijaki Srednje strojne šole z mentorico prof. Petro Colarič. To so bili Rok Žnidaršič in Urban Šenica iz 3. aS ter Klemen Gramc iz 2.TA. Dosegli smo zelo dober rezultat, saj so bili vsi trije dijaki visoko uvrščeni. Najboljši pa je bil Klemen Gramc, ki je dosegel tudi srebrno priznanje. Za uspeh mu iskreno čestitamo.

Angleščina 2018 1

(2017): Dijaki Dejan Grden, 3.eS, Marjan Pekolj in Anže Kroni, 1.dS ter Eva Tomc, 1.eS, so se udeležili državnega tekmovanja iz angleščine za poklicne šole Poliglot 3, ki je bilo na Šolskem centru Velenje 1. aprila, ter osvojili bronasta priznanja. Čestitamo!

Na državnem tekmovanju iz angleščine za tehniške šole Poliglot, ki je bilo 25. marca v Ljubljani, sta dijaka Gašper Stopar, 3.aS in Tomaž Tomšič, 3.bS, osvojila bronasti priznanji. Čestitke!

Angleščina 2017

(2016): Tekmovanje iz angleščine za strokovne in poklicno-tehniške šole Poliglot 3 (z leve na desno); Matic Kump, 2.dS (srebrno priznanje), Alen Martinčič, 2.cS, Domen Mervar, 2.dS (srebrno priznanje), Dejan Grden, 2.eS.

Angleščina 2016