Piškotke uporabljamo, da lahko bolje zagotavljamo naše storitve ter vam nudimo najboljšo možno uporabniško izkušnjo. Več o tem

Mladi genialci

(2020): Tekmovanja Mladi genialci v Krškem so našo šolo zastopali: Katja Strnad, Jaka Špoljar in Marko Simončič - 2.aS pod mentorstvom prof. Natalija Kirar.

Mladi genialci 2020

(2018): Tudi strojniki so na kvizu Mladi genialci Miha Fabjan, Tadej Mislaj, Andraž Bradač ter Rok Žnidaršič z mentorico prof. Natalijo Kirar.

Mladi genialci 2018 1

Na tekmovanju Mladi genijalci so se najbolje odrezali Miha Fabjan (3.aS), Tadej Mislaj (3.bS) in Andraž Bradač (3.bS). Vsi gredo na finalno tekmovanje v Krškem. Čestitamo!

Mladi genialci 2018

(2017):
 
Tekmovanje poteka že šesto leto zapored, organizirata pa ga podjetji GEN energija in Nuklearna elektrarna Krško. Letos je bilo tekmovanje prvič namenjeno tudi dijakom srednjih poklicnih elektro in strojnih šol. Najbolje so se odrezali dijaki: Miha Fabjan iz 3. aS, Tadej Mislaj, Andraž Bradač ter Rok Žnidaršič, vsi iz 3. bS.

Mladi genialci 2017

(2016): Samanta Škofljanc, Jan Stopar in Žan Zajc (3.aS) so v GEN-i v Krškem prejeli nagrado za 3. mesto na natečaju Mladi v svetu energije. Izdelali so energetski slovarček (Energetika na kratko), ki jim bo prišel prav naslednje leto pri pripravah na maturi. Čestitke!

Mladi genialci 2016