Piškotke uporabljamo, da lahko bolje zagotavljamo naše storitve ter vam nudimo najboljšo možno uporabniško izkušnjo. Več o tem

Pomagajmo!

(2023): Srčni podporniki društva Vilijem Julijan na dobrodelnem koncertu v Cankarjevem domu.

Viljem Julijan

Čistilna akcija na Koroškem:

Koroška   Koroška 1   Koroška 2   Koroška 3

(2021): Imaš doma igrače, ki jih ne rabiš več? Pridruži se prostovoljni akciji in razveseli nekoga. Igrače naj bodo čiste in nepoškodovane. Zbrane igrače bomo podarili Društvu prijateljev mladine Mojca, vrtcu v Splošni bolnišnici Novo mesto, Varni hiši Novo mesto.

Pomagajmo

(2018): V mesecu juniju se je 11 zaposlenih na ŠC NM udeležilo Leo teka na Portovaldu v Novem mestu. Trije smo zastopali barve Srednje strojne šole. Z dobro voljo in željo pomagati bivšemu dijaku ŠC NM Robiju Bojancu, smo pretekli 5 kilometrsko progo. Zbirala so se sredstva za nakup novega vozička za igranje košarke. Naslednje leto se bomo odzvali še v večjem številu.

Leo tek 2018   Leo tek 2018 1   Leo tek 2018 2   Leo tek 2018 3

(2014): Ob nedavnih poplavah je bila zelo poškodovana tudi hiša družine dijaka 2.TA oddelka Srednje strojne šole Novo mesto. Njegovi sošolci, dijaki 2.bS in učitelji so ob tem dogodku izkazali solidarnost ter zbrali nekaj finančnih sredstev, ki sta jih družini predala razrednik Samo Rebernik in ravnatelj Sebastijan Brežnjak.

Solidarnost dijakov 2 TA in 2 bS
Na sliki dijaki 2.TA in 2.bS z razrednikoma.