Piškotke uporabljamo, da lahko bolje zagotavljamo naše storitve ter vam nudimo najboljšo možno uporabniško izkušnjo. Več o tem

Odbojka

(2023): Strojniki področni prvaki v odbojki!

Odbojka 8

Občinski prvaki v odbojki!

Odbojka 9   Odbojka 10

(2022): Odlično vzdušje v domači športni dvorani na področnem prvenstvu iz odbojke in osvojeno 2. mesto! S tem so se fantje uvrstili v 1/4 finale državnega prvenstva!

Odbojka

Na občinskem prvenstvo iz odbojke za dijake so osvojili 2. mesto!

Odbojka 2

Strojniki smo tekmovali na področnem prvenstvo v odbojki na mivki na Loki. Osvojili smo odlično 2. mesto!

Odbojka 3

Lep sončen dan, ravno prav za odbojko na mivki. Tudi strojniki smo bili pravi in z odličnimi igrami osvojili 2. mesto na občinskem prvenstvu in se tako uvrstili na področno tekmovanje!!

Odbojka 4

Četrtfinale v odbojki, Ljubljana. Po zmagi na 1. tekmi proti Gimnaziji Franceta Prešerna z 2:0 (25:17, 25:18) so bili strojniki dobro nabriti, da presenetijo favorite - domačine Gimnazijo Bežigrad. Žal so bili nasprotniki s številnimi reprezentanti danes pretrd oreh in so tekmo dobili z rezultatom 2:0 (20:25, 18:25).
Čestitke dijakom in mentorju, Klemnu Bučarju.
Odbojka 5

Čestitke za osvojeno 2. mesto na področnem tekmovanju v odbojki.
Odbojka 6

(2021): Nov uspeh naših strojnikov. Na občinskem tekmovanju zasedli 2. mesto.

Odbojka 7

(2019): Tudi na področnem tekmovanju v odbojki so naši dijaki pokazali odlično igro. Z doseženim 2. mestom bodo s tekmovanjem še nadaljevali.

Odbojka 2019 1

Naši fantje so dosegli odlično 2. mesto na občinskem tekmovanju v odbojki. Mentor: Marko Zalar, prof.

Odbojka 2019

(2016): Odbojkarji so na občinskem prvenstvu dosegli imeniten uspeh – 2. mesto in se uvrstili na področno prvenstvo. V predtekmovanju so premagali ekonomsko šolo in tesno izgubili z elektro šolo in tehniško gimnazijo. V polfinalu so po odlični igri presenetili splošno gimnazijo ter se tako uvrstili v finale. Čestitke ekipi in mentorju!

Odbojka 2016

(2014):
Odbojkarji so dosegli drugo mesto na področnem prvenstvu ter so se uvrstili v četrtfinale državnega prvenstva. 
Čestitke!
Ekipa: Žiga Fišter (2.aS), Luka Lindič (2.bS), Tadej Ogulin (2.bS), Urban Pucelj (2.fS), Rok Sinur (3.cS), Ivan Vrhovšek (4.aS), Blaž Strajnar (1.TA), Klemen Papež (1.TB) ter mentor prof. Marko Zalar.

Odbojka 2014