Piškotke uporabljamo, da lahko bolje zagotavljamo naše storitve ter vam nudimo najboljšo možno uporabniško izkušnjo. Več o tem

Uspehi dijakov

(2024): Anže Ravbar na sprejemu pri ravnatelju Sebastijanu Brežnjaku.

Anže RavbarAnže Ravbar

Zavod Planica vsako leto podeli priznanja za Najbolj športni vrtec, osnovno in srednjo šolo.
Srednja strojna šola je v preteklem šolskem letu osvojila bronasto priznanje.
Čestitke vsem dijakom športnikom za izkazano znanje ter srčno zastopanje šole, učiteljem za predano vodenje in vodstvu, da je omogočilo sodelovanje v športnih projektih.

Športna šola

Anže Ravbar (4.aS) je postal evropski prvak na cestni vožnji v svoji kategoriji; uspeh je dopolnil Žak Eržen (SEŠTG) s tretjim mestom. Čestitke!

Anže Ravbar 1

Tim Grubačevič, 1. aS je postal državni prvak v endurance s kobilo Halerja RJ na 81km.

Grubačević

Jakob Omrzel, 2. aS je v mesecu avgustu postal zmagovalec 4. mednarodne dirke Alpe Adria Tour.

Jakob Omrzel, 2.aS, je v četrtek med mladinci postal državni prvak v kronometru, v nedeljo pa še na cestni dirki.

Omrzel

(2022): Na svetovnem prvenstvu v cestni dirki je Aljaž Turk, 4. aS zasedel 39. mesto (+11:50).
Najboljši Slovenec je bil Natan Gregorčič na 23. mestu (7:16). Žak Eržen je odstopil.


Pjero Jurić, 3.bs je na dirki Stjepan Grgić v Ivanič gradu osvojil 3. mesto. Čestitke.
Kolesarji 2

Bron za Aljaža Jarca na državnem prvenstvu v kriteriju! https://www.adria-mobil-cycling.com/.../bron-za-aljaza...
Kolesarji 3

Perspektiven kolesar Pjero Jurić, 2.bS si je na dan podelitve spričevala priboril 6. mesto na državnem prvenstvu Hrvaške in uspešno zastopal slovenski kolesarski klub. Čestitke!

Kolesarji 4

POKAL TADEJA POGAČARJA: 2. mesto - Jaka Špoljar, 4. aS

Kolesarji 5

Jakob OMERZEL, 1. aS - kolesarstvo - 9. v skupnem seštevku na Češkem. PREBERI VEČ

Jaka Špoljar, 4. aS - kolesarjenje je osvojil Belo majico kolesarske etape Beograd - Banja Luka.

Kolesarji 6

Mitja OMRZEL, 4. aS dobitnik županovega priznanja za športne dosežke v letu 2021.
Čestitamo.
Omerzel

Anže Ravbar, 2. aS in Žak Eržen, R2b - DP na velodromu v Novem mestu.

V petek, 4. 2. 2022, so dijaki ŠCNM:
Črt Novak, T2c
Žak Eržen, R2b in
Anže Ravbar 2. aS
na državnem prvenstvu na velodromu izboljšali 25 let star in postavili NOV ABSOLUTNI DRŽAVNI REKORD v disciplini EKIPNI SPRINT. Rezultat je izjemen, saj so fantje šele prvo leto mladinci.

Kolesarji 7

(2021): Jaka Špoljar, 4. aS in Žak Eržen nas razvajata z uspehi tudi med počitnicami. Dosegla sta odlično 2. mesto v članski konkurenci v Madison dirki.
Kolesarji 8

Jaka Špoljar, 3. aS....DRŽAVNI PRVAK V VOŽNJI NA ČAS, je samo za vas strnil zmagovalne občutke: "Vožnja na čas v Kopru mi je bila pisana na kožo, saj šlo za ravninsko traso. Pred dirko nisem čutil pritiska, saj sem vedel, da spadam na sam vrh, in če bo šlo vse po planu, da sem največja konkurenca sam sebi. Na štartu sem bil sproščen, saj sem vedel, da sem dobro pripravlejen.
Med samo vožnjo je šlo vse po planu, počutje je bilo dobro. Na umestnem času sem prevzel vodstvo, kar mi je dalo še dodatne moči - tako da je drugo polovico letelo kar samo. Zelo sem vesel te zmage, še posebej ker sem mislil, da bo šlo bolj na tesno, a na koncu sem suvereno osvojil naslov državnega prvaka v vožnji na čas. Moj rezultat je dopolnil Adam Jordan (tehniška gimnazija) z drugim mestom. Sedaj gremo s polnim fokusom v današnjo dirko v Komendi in nato še cestno državno prvenstvo, ki bo v nedeljo prav tako v Kopru."
Kolesarji 9

Med vikendom je v Gaberju potekala kolesarska dirka za pokal Sandija Papeža. V kategoriji starejši mladinci so prva tri mesta zasedli dijaki ŠCNM. 1. mesto: Aljaž Turk, SSŠ 2.aS, 2. mesto: Nino Polovič SEŠTG in 3. mesto: Jaka Špoljar SSŠ, 3. aS. Bravo naši!
Kolesarji 10

(2020): Iskrene čestitke, Jaka Špoljar (3. aS), za osvojeno 3. mesto na državnem prvenstvu v kolesarstvu v kategoriji U19. Družbo na zmagovalnem odru sta mu delala dijaka ŠCNM, Adam Jordan in Žiga Piskule. Z leve: Žiga, Adam, Jaka.

Kolesarji 2020 4

Državni podprvak v kriteriju Jaka Špoljar, 2. aS. Prvak računalničar Nino Polovič SEŠTG.

Kolesarji 2020 3

Najboljši kolesarji hodijo na ŠC NM! Na državnem tekmovanju v kronometru je državni prvak postal Gal Glivar (SGLVŠ), podprvak gimnazijec Aljaž Colnar, z bronom pa se je okitil naš strojnik Jaka Špoljar (2.aS). Pred nekaj dnevi je ekipo mladincev pozdravil Primož Roglič, tudi sam nekdaj član KK Adrie Mobil. Čestitke!

Kolesarji 2020   Kolesarji 2020 1

Vodstvo ŠC je sprejelo kolesarje in jim čestitalo za izjemne dosežke v kategoriji U19.

Kolesarji 2020 2

(2019): V Imoli na VN Italije si je Tim Gajser že zagotovil drugi naslov svetovnega prvaka v elitnem razredu motokrosa MXGP.
V razredu MX2 pa je maturant Jan Pancar (4.bS) zasedel 16. mesto, v prvi vožnji pa se je prvič uvrstil med prvih deset na dirki svetovnega prvenstva.
Jan Pancar 2019

Kolesarska državna prvaka: v kategoriji starejših mladincev Boštjan Murn (3.cS) in v kategoriji mlajših mladincev Jaka Špoljar (1.aS).
Kolesarji 2019   Kolesarji 2019 1

(2018): Na dirki Okoli Grma je zmagal Žan Rataj (3.aS). Bravo!

Kolesarji 2018

Jan Pancar (3.bS) je na nemškem državnem prvenstvu ADAC Youngster cup dosegel skupno odlično 5. mesto. Bil je zmagovalec prve tekme, v drugi pa 16. zaradi skupinskega padca na startu. Čestitamo!
Motokrosist 2018


Na EP v raftingu se je z medaljami okitilo kar nekaj dijakov ŠC. V ekipi, ki je osvojila srebrno medaljo, je tekmoval tudi Matija Krštinc (3.aS, drugi z desne).
Rafting 2018

(2017): Simon Hribar (1.TB) je postal mladinski državni prvak ju-jitsa, čestitamo!
Ju jitsu 2017

Tilen Ovniček (4.bS) je na Državnem dvoranskem v kategoriji mladincev v teku na 60 m osvojil tretje mesto s časom 7,01, kar je nov klubski rekord AK KRKA, na sliki z zmagovalcem. Čestitke!
Atleti 2017

(2016): Pokal Slovenije v Mengšu: 3. mesto Žan Rataj (2.aS), 4. mesto Boštjan Murn (1.cS).
Kolesarji 2016 2

Na kolesarski dirki Okoli Grma so blesteli kolesarji Adrie Mobil. V ekipi tudi Boštjan Murn, bodoči 1.cS, ter Žan Rataj, bodoči 2.aS. Čestitke!
Kolesarji 2016 1

Kadetska ekipa Slovenije, katere član je dijak Žan Lukšič (4.bS), je na evropskem mladinskem prvenstvu v lokostrelstvu v finalu premagala špansko ekipo in postala EVROPSKI EKIPNI PRVAK. Neverjeten uspeh. ČESTITAMO!!!

Žan Lukšič lokostrelec 2016

Preberite več v Dolenjskem listu...

Na kolesarski dirki v Ajdovščini je v kategoriji mlajših mladincev zmagal Žan Rataj, dijak 1.aS Srednje strojne šole (član KK ADRIA MOBIL). Uspeh je dopolnil Boštjan Murn, dijak 1.bS. Čestitke!

Kolesarji 2016

(2015): Primož Kavšek, dijak Strojne šole, se je udeležil gorsko hitrostne dirke Gorjanci 2015. Poglejte njegovo vožnjo.

(2014): Denis Dragovič, dijak 3. cS, član ekipe Rafting kluba Straža, ki so postali svetovni podprvaki in prvaki v Braziliji. Čestitke!
Denis Dragovič, rafting 2014