Piškotke uporabljamo, da lahko bolje zagotavljamo naše storitve ter vam nudimo najboljšo možno uporabniško izkušnjo. Vec o tem

Vzgojiteljada

V četrtek, 23.10.2014, smo se udeležili Vzgojiteljade 2014 oz. letošnjega srečanja dijakov in učiteljev srednjih šol programa predšolske vzgoje.

Letos jo je organizira Srednja šola Veno Pilon Ajdovščina, dijaki pa so se udeležili različnih delavnic na temo »BURJA IMA MLADE«.

Delavnice so bile naslednje:

·         Delavnica Polstenje volne

·         Angleško-glasbena delavnica

·         Multimedijska delavnica

·         delavnica »ustvarjalni um – kdo si?«

·         Likovna delavnica

·         Delavnica Reciklaža

·         Delavnica Cajoni

·         Zborovska delavnica

·         Plesna delavnica

·         Naravoslovna delavnica

·         Športna delavnica - akvatlon (tek in plavanje)

 

 Že navsezgodaj zjutraj smo se odpravili na pot, polni pričakovanj in želja po novih izkušnjah. »Burja ima mlade«, se je glasila teme letošnje Vzgojiteljade. Čeprav nas je »burja« spremljala ves dan po delavnicah, nas z vremenom ni presenetila. Začutili pa smo jo tako v pesmi in plesu, v glasbeni spremljavi, ob ustvarjanju različnih izdelkov, fotografiranju, angleški igri in nekateri celo ob premagovanju športnih naporov. Dijaki srednje šole Veno Pilon Ajdovščina so nas že takoj na začetku pritegnili z atraktivnim pozdravnim programom, ob koncu druženja pa so nam postregli še z odličnim glasbeno-plesnim nastopom, v katerem so sodelovali tudi dijakih ostalih šol, ki so se udeležili letošnje Vzgojiteljade. Verjamem, da smo vsi, tako dijaki kot spremljevalke, uživali v druženju in pridobivanju novih poznanstev ter da smo s seboj prenesli veliko novih znanj in izkušenj za naprej.

WP 20141023 098