Piškotke uporabljamo, da lahko bolje zagotavljamo naše storitve ter vam nudimo najboljšo možno uporabniško izkušnjo. Vec o tem

Mednarodna pedagoška delavnica v Ptuju, 2010

Med 24. in 26. 9. 2010 je na Ptuju potekala mednarodna eTwinning pedagoška razvojna delavnica (PDW) z naslovom Naravoslovje & eTwinning, ki jo organizira slovenska Nacionalna svetovalna služba (NSS).

Mednarodna pedagoška delavnica je bila namenjena vsem učiteljicam in učiteljem naravoslovnih ved (starost učencev od 13 - 19 let), ki se zavedajo pomena uporabe sodobne tehnologije v izobraževalnem procesu in vključuje to komponento v mednarodne projekte ter tudi tistim, ki se z akcijo eTwinning prvič srečujejo.

Na delavnici so gostili 75 udeležencev iz cele Evrope, iz 18 evropskih držav. Delavnica je bila priložnost spoznavanja eTwinning portala, primere dobrih praks iz Slovenije in tujine, priložnost za nove ideje za projekte.

Naša Srednja šola Metlika se je predstavila z dvema projektoma – »Searching for Sound« in »YOUR TUBE: The musical chain with recycled material«. Projekta je predstavila Lorena Mihelač.

pdw ptuj2