Piškotke uporabljamo, da lahko bolje zagotavljamo naše storitve ter vam nudimo najboljšo možno uporabniško izkušnjo. Več o tem
  • Domov

Dograditve in posodobitve MIC 2019-2024

V januarju 2022 smo pričeli z izvajanjem izobraževalnega dela v novih prostorih prizidka Medpodjetniškega izobraževalnega centra. 
Z izgradnjo smo zaradi vse večjega vpisa dijakov ublažili prostorsko stisko. Skupno je šola z lastnimi sredstvi v vrednosti blizu milijon evrov pridobila 520 m2 uporabnih površin: štiri prostorne in sodobno opremljene učilnice, dva kabineta in sanitarije. Z investicijo smo izboljšali tudi pogoje za izvajanje praktičnega dela pouka, saj novogradnja poleg omenjenega zajema še štiri garderobe nad skladiščem lesa in dva skladiščna prostora. Prav tako se je z novim nadstreškom za službena vozila sprostil prostor v garaži in povečala delavnica MIC 3.

NoviMIC zunaj   
Novi Mic 4  Novi Mic 2

Od decembra 2021 so strojniki bogatejši za 3 univerzalne frezalne stroje in 1 univerzalno stružnico avstrijskega proizvajalca Bernardo. 
Stroji so bili razporejeni v orodjarsko (DS05) in ročno delavnico (DS24). S pomočjo novih strojev bomo izdelovali orodja in priprave, ki jih potrebujemo pri praktičnem pouku.

IMG 7384 (1)