Piškotke uporabljamo, da lahko bolje zagotavljamo naše storitve ter vam nudimo najboljšo možno uporabniško izkušnjo. Več o tem

Elektrotehnika in računalništvo

RAČUNALNIŠTVO IN INFORMATIKA

SoundProc
Video, obdelava zvoka: hitri prikaz postopka dela producenta in glasbenega montažerja. Na posnetku si lahko ogledate mešanje večih posnetih kanalov zajete glasbe. Delo poteka v programu za obdelavo zvoka imenovanem Reaper. 

ImageProc
Video, obdelava fotografije: prikaz osnovnega urejanja fotografije v programskem orodju Adobe Lightroom Classic. V hitrem videu si lahko ogledate orodja za osnovno obdelavo fotografije.

Print1
Video, 3D tisk: time lapse posnetek poteka 3D tiska na 3D tiskalniku ki je poleg ostale opreme na voljo dijakom na šoli.

ELEKTROTEHNIKA

Elektronika IT2
Specializirana učilnica za poučevanje praktičnega pouka elektrotehnike in uporabe informacijskih tehnologij.

Elektro del
Praktični pouk v učilnici za elekrtotehniko. Dijaki lahko v namenskih učilnicah v manjših skupinah pod mentorstvom izkušenih učiteljev v praksi preizkusijo pridobljeno teoretično znanje.

Elektroteh ind ele
Učilnica elektrotehnike in industrijske elektronike.

RacinStrOpr
Praktični pouk računalništva poteka v računalnicah opremljenih za delo s strojno in programsko opremo vseh vrst. Učijo se več različnih programskih jezikov, ter sodobnih spletnih tehnologij, kot tudi dela z IKT omrežji in multimedijskimi vsebinami.

6  foto
Dijaki pri praktičnem pouku elektrotehnike pri izdelavi elektro omarice v namenski elektrotehnični učilnici.

5  foto
Na programu računalnikar in tehnik računalništva se dijaki učijo dela s strojno opremo, odpravljanja napak in servisa računalniške opreme.