Piškotke uporabljamo, da lahko bolje zagotavljamo naše storitve ter vam nudimo najboljšo možno uporabniško izkušnjo. Več o tem

Praznovanje štiridesetletnice Srednje strojne šole in kulturnega praznika

23. 1. 2017 je bila v prostorih Šolskega centra ob praznovanju štiridesetletnice Srednje strojne šole otvoritev bogate razstave, ki je povezovala staro in mlado: razstavljali so članice in člani Kluba upokojencev Šolskega centra: Marinka Starc, Tinka Šetina, Vida Kulovec, Emil Jurečič, Ivan Herič in Rudi Sever, Maks Starc je recitiral eno izmed svojih pesmi.

Razstavljeni so arhivski dokumenti Srednje strojne šole, izdelki dijakinj in dijakov z likovnega natečaja in izdelki, ki so jih naredili pri praktičnem pouku, pa izdelki društva Plamen, tako da je razstava zelo bogata.

Zapel nam je tudi pevski zbor Rdeče in črno, ki ga sestavljajo dijakinje in profesorice ter profesorji Šolskega centra.

Prireditve se je udeležilo mnogo članic in članov Kluba.

25. 1. 2017 je bila v Športni dvorani Leona Štuklja svečana akademija v počastitev štiridesetletnice Srednje strojne šole v Novem mestu. Čudovite prireditve se je udeležilo veliko naših članov.

7. 2. 2017 je bila v Športni dvorani Leona Štuklja prireditev v počastitev slovenskega kulturnega praznika, na katero smo bili povabljeni tudi člani Kluba. Plesni klub Novo mesto se je predstavil s plesno-glasbeno predstavo Junaki z odpada.

Prireditev si je ogledalo deset članov Kluba.

Za prikaz članka je potrebno omogočiti piškotke.