Piškotke uporabljamo, da lahko bolje zagotavljamo naše storitve ter vam nudimo najboljšo možno uporabniško izkušnjo. Več o tem

Janja Vidmar (21.3.2006)

Oblačno torkovo dopoldne, 21. marca 2006,  nam je nekaterim dijakom razredov tehniške gimnazije popestrila mladinska pisateljica Janja Vidmar. Na šolo smo se jo odločili povabiti, ker se pri svojem ustvarjanju pogumno loteva družbenih problemov, pred katerimi najraje zatisnemo oči ali pa zadevo enostavno preslišimo. Klub polni zasedenosti pisateljice, si je za naše dijake vzela čas in nam namenila zanimivo uro pogovora, smeha in vprašanj. Predstavila je tudi svoji zadnje izdani knjigi Fantje iz gline, ki govori o istospolni problematiki in knjiga Zoo, ki nam oriše življenje divje pankerice in njene mladostniške težave. Pred koncem srečanje je pisateljica enemu izmed dijakov podarila svojo knjigo Zoo, kot nagrado za pravilne odgovore na zastavljena vprašanja.
Janja Vidmar je resnično zelo dobra pisateljica, saj s svojim slogom pisanja pritegne mlade bralce in upam si trditi, da je ena izmed najboljših mladinskih pisateljic pri nas.

David Dobravc
T2.c

Janja vidmar 003Janja vidmar 007Janja vidmar 009Janja vidmar 015
Za prikaz članka je potrebno omogočiti piškotke.