Piškotke uporabljamo, da lahko bolje zagotavljamo naše storitve ter vam nudimo najboljšo možno uporabniško izkušnjo. Več o tem

Knjižne novosti

nekaj izpostavljenih naslovov:

Smešno, ma non troppo. Nepogrešljiva knjiga za razmislek in boljše počutje.
Zbirka kolumn priznanega pediatra in infektologa Marka Pokorna nam ponuja duhovit in iskriv pogled na svet skozi zdravnikova očala. V njih nas avtor popelje skozi pester mozaik tem od zdravstva in zdravja, premislekov o sodobni družbi, minljivosti, dobrodejnosti glasbe pa vse do lahkotnejših premlevanj o večnosti tatujev, ljubavnih tepihih in slogih usekovanja. Ker je vse lažje premagati s humorjem. (Emka.si)


Knjiga prinaša pregled izjemnih artefaktov od prazgodovine do sodobnega časa, ki razkrivajo neverjetno zgodbo preteklih kultur in govorijo o neskončni človekovi ustvarjalnosti.


V priročniku avtorica predstavi praktične pristope za učinkovitejše in lažje pomnenje. Ponuja več tehnik za učinkovito učenje in nas spodbuja, da se ne bojimo miselnih izzivov.


Na vrhu svetaMarija in Andrej Štremfelj sta se objela na vrhu sveta kot prvi zakonski par v zgodovini himalajskih vzponov.Za prikaz članka je potrebno omogočiti piškotke.