Piškotke uporabljamo, da lahko bolje zagotavljamo naše storitve ter vam nudimo najboljšo možno uporabniško izkušnjo. Več o tem

Bralna značka

Vabimo vas, da se nam pridružite pri prvi bralni znački za vse udeležence izobraževanja in zaposlene na Šolskem centru Novo mesto. Za vas smo pripravili pester izbor kakovostnega branja, s katerim vas želimo pospremiti na čudovito pot branja. Prepričani smo, da bo vsak zlahka našel knjige, ki jih bo z veseljem prebral.


 


Navodila:

Bralna značka bo potekala od novembra 2022 do aprila 2023. Za opravljeno značko je dovolj, da preberete štiri knjige. Najmanj dve knjigi naj bosta iz priloženega seznama, ostale so lahko po lastnem izboru.

O vsaki prebrani knjigi zapišite nekaj misli, morda izberete kakšno, ki vam je bila v knjigi še posebej všeč. Lahko se prepustite tudi umetniškemu poustvarjanju ob prebranih knjigah, izdelate risbo, plakat, knjižno kazalko, strip, svojo pesem ali zgodbo, za katero ste dobili navdih ob branju ali se prepustite domišljiji. Pripravite lahko en izdelek, v katerem boste združili motive iz več knjig, ali pa za vsako knjigo posebej, in ga oddate v knjižnici. Izbrane izdelke bomo razstavili na zaključni prireditvi.

Zaključna prireditev bo aprila, kjer bomo podelili priznanja in izžrebali tri bralce, ki bodo dobili knjižne nagrade.


Bralna značka 3 Bralna značka 2 Bralna značka 1

Za prikaz članka je potrebno omogočiti piškotke.