Piškotke uporabljamo, da lahko bolje zagotavljamo naše storitve ter vam nudimo najboljšo možno uporabniško izkušnjo. Več o tem
  • Napovednik
27. marec 2024

Uspešna izvedba 1. kariernega dne Šolskega centra Novo mesto


Z namenom zadovoljevanja potreb dijakov in študentov višje šole po kakovostnih kariernih usmeritvah ter na drugi strani delodajalcev po kakovostnem bodočem kadru je Šolski center Novo mesto ob podpori Gospodarske zbornice Dolenjske in Bele krajine organiziral 1. karierni dan Šolskega centra Novo mesto, ki se je odvijal 21. 3. 2024 v Športni dvorani Leona Štuklja.

Kakovostnega poklicnega in strokovnega izobraževanja ne moremo organizirati brez soudeležbe in soodgovornosti delodajalcev, zato nenehno iščemo nove priložnosti za sodelovanje. Dogodka se je udeležilo 50 podjetij iz različnih panog ter v pogovorih motiviralo in karierno usmerjalo 2000 dijakov in študentov višje šole. Podjetja so se odlično pripravila na dogodek, spoznala potencialne kandidate za zaposlitev, prakso, štipendiranje in odgovorila na veliko vprašanj dijakov, študentov ter organizatorjev PUD in PRI.

Dober odziv gospodarstva ter visoka angažiranost dijakov in študentov sta potrdila, da je dogodek uresničil zastavljene cilje in še poglobil odlično sodelovanje.  

Povezava do galerije slik 1. kariernega dneva na ŠCNM


Iris Fink Grubačević, koordinatorka skupine za karierni dan