Piškotke uporabljamo, da lahko bolje zagotavljamo naše storitve ter vam nudimo najboljšo možno uporabniško izkušnjo. Več o tem

Arhiv novic

27. avgust 2021

Uvodna konferenca za novo šolsko in študijsko leto

V ponedeljek, 23. avgusta 2021, je v Športni dvorani Leona Štuklja potekala uvodna konferenca za novo šolsko in študijsko leto. Direktor Šolskega centra Novo mesto dr. Matej Forjan se je vsem zaposlenim zahvalil za odlično opravljeno delo v preteklem letu, kar izkazujejo tako rezultati dijakov kot študentov. Dobro in predano delo vseh zaposlenih doprinaša k najštevilčnejšemu vpisu šolskega centra, kar je izkaz, da so smernice vodstva in delo vseh zaposlenih dobro  naravnani.

Na konferenci smo se z zahvalili delavcem, ki se upokojujejo. Listino zaslužnega delavca za svoje delo in za doprinos k uspehom ter prepoznavnosti Šolskega centra Novo mesto so prejeli trije zaposleni, in sicer Slavko Mirtič, Damjana Papež in Đuro Oluić.

Direktor je poleg zahval podal poročilo o preteklem letu tako na pedagoškem, kadrovskem, finančnem in materialnem področju šolskega centra, smernice za nadaljnje delo, ki temeljijo na pozitivnih izkušnjah, ki smo jih pridobili v času epidemije pri delu z mladimi.

Z zavestjo, da je vlaganje v človeški kapital in zavedanje pomena komunikacije ter zaupanja med vsemi zaposlenimi ključno za kakovostno opravljanje našega osnovnega poslanstva, to je pedagoško delo z mladimi, se je v pozitivnem in motivacijsko okrepljenem vzdušju konferenca tudi zaključila.


Vsi zaposleni   Upokojenci mala (002)    Zaslužni delavci mala (002)