Piškotke uporabljamo, da lahko bolje zagotavljamo naše storitve ter vam nudimo najboljšo možno uporabniško izkušnjo. Več o tem

Arhiv novic

15. december 2021

Obisk državnega sekretarja dr. Mitje Slavinca

V torek, 14. decembra 2021, je bil na Šolskem centru Novo mesto na obisku državni sekretar na Ministrstvu za izobraževanje, znanost in šport, dr. Mitja Slavinec. Sprejelo ga je vodstvo Šolskega centra Novo mesto. 

Direktor dr. Matej Forjan mu je predstavil Šolski center Novo mesto, njegovo organiziranost in poslanstvo, dotaknil se je tudi delovanja šole v času epidemije in pohvalil sodelovanje z resornim ministrstvom. Državnega sekretarja je seznanil tudi s strateškimi cilji šole ter prihodnjimi investicijami, ki so v največji meri vezane na povečanje prostorskih kapacitet, saj se vpis v zadnjih letih zelo povečuje. Dr. Mitja Slavinec si je ogledal prostore SCiDROM-a, laboratorij za 3D-sisteme, multimedijsko učilnico in gradbišče pri Novem MIC-u, kjer se zaključuje novogradnja, s katero bo šola pridobila dodatne učilnice, kabinete in druge uporabne prostore.

Državni sekretar je bil navdušen nad obsegom in kvaliteto dejavnosti, s katerimi se na Šolskem centru Novo mesto ukvarjamo. Pohvalil je vodstvo za odlično vodenje Šolskega centra ter ambiciozne razvojne načrte, hkrati pa izrekel pohvale tudi vsem ostalim zaposlenim za mirno in preudarno delovanje v teh posebnih časih.

Slika 1    Sika 2