Piškotke uporabljamo, da lahko bolje zagotavljamo naše storitve ter vam nudimo najboljšo možno uporabniško izkušnjo. Več o tem

Arhiv novic

13. september 2019

Nagradni izlet Big banda Šolskega centra Novo mesto

V preteklih štirih letih smo bili člani Big banda ŠCNM zelo dejavni, saj smo imeli čez 40 nastopov, najodmevnejši so Republiška Gazela v Cankarjevem domu, nastop na Brdu pri Kranju na poziv predsednika vlade Mira Cerarja, dobrodelni koncert v Kulturnem centru Janeza Trdine, naš nastop na prireditvi Osebnost leta je predvajala tudi televizija Vaš Kanal, seveda pa ne smemo pozabiti na naš veliki koncert s Kvatropirci in gosti, katerega smo zelo uspešno odigrali 25. aprila 2019. 

Za ves trud in prizadevnost v preteklem šolskem letu nam je direktor Šolskega centra Novo mesto, dr. Matej Forjan, podaril nagradni izlet na Primorsko. V četrtek, 11. septembra 2019, smo ob lepem vremenu obiskali Piran in se sprehodili po Tartinijevem trgu do cerkve sv. Petra. Nato smo se podali proti Portorožu, kjer smo imeli kosilo v restavraciji Stara Oljka. Preostanek dneva smo raziskovali Portorož ter morsko obalo (v in izven morja). Na izletu smo tako uživali v dobri družbi, hrani in lepem razgledu, novi in stari člani Big banda pa so imeli priložnost da se spoznajo pred začetkom nove koncertne sezone, ki se začenja s samostojnim koncertom, ki bo 25. oktobra v Kulturnem centru Janeza Trdine v Novem mestu.

skupinska bbscnm 2019 9

photo skupna