Piškotke uporabljamo, da lahko bolje zagotavljamo naše storitve ter vam nudimo najboljšo možno uporabniško izkušnjo. Več o tem

Arhiv novic

19. marec 2015

2. Državno tekmovanje na področju kozmetike Z ZNANJEM DO LEPOTE

2. DRŽAVNO TEKMOVANJE NA PODROČJU KOZMETIKE Z ZNANJEM DO LEPOTE


Študentke Šolskega centra Novo mesto, Višje strokovne šole, so se tudi letos udeležile državnega tekmovanja Z  ZNANJEM DO LEPOTE, ki so ga 14. marca 2015 v sodelovanju z Mojco Janežič iz podjetja Akademija studio lepota in Tino Lasič Andrejević iz Make up artist centra organizirali na Srednji šoli za farmacijo, kozmetiko in zdravstvo v Ljubljani. Naše študentke so bile izjemno uspešne, saj so se kar v treh kategorijah od štirih uvrstile na prvo mesto.

V kategoriji NARAVNA MANIKIRA  se je na 5. mesto uvrstila naša tekmovalka Damjana KUMP (mentorica Barbara STOPAR),  v kategoriji PERMANENTNO LAKIRANJE sta si naši študentki Vesna BRUNEC in Jerca GREBENC (mentorica Barbara STOPAR) delili 1. mesto, Klavdija ZAKRAJŠEK (mentorica Mateja Justinek) je bila 3., na 5. mesto pa se je uvrstila  Neja DOLINŠEK (mentorica Barbara STOPAR).


Tudi v kategoriji LIČENJE na temo: Fashion glamour je naša študentka Nina GRČAR (mentorica Mateja Justinek) zasedla 1. mesto.

V kategoriji  CELOSTNA PODOBA na temo: Antični stripovski junak so naše študentke: Špela IVANUŠA, Teja KOVAČEVIĆ, Sara MANDELJ, Nataly MOZETIČ in Urška HUDOKLIN (mentorica Mateja Justinek), ki so ustvarile antično nimfo, zasedle 1. mesto. 

Doseženi rezultati dijakinj programa kozmetični tehnik Srednje zdravstvene in kemijske šole Šolskega centra Novo mesto: 

o 2. mesto  V NARAVNI MANIKIRI:  Nina Volk, KZ 4. a  in 
o 2. mesto  V GLAMUR FASHION LIČENJU:  Simona Golob, KZ 4. a.

Njuna  mentorica je bila  Sabina Špoljar.

Vse tekmovalke so pokazale veliko znanja in truda, zato iskrene čestitke vsem.

Slika1 Permanentno lakiranje 1 mesto      Slika2 Ličenje 1 mesto      Slika 3 Celostna podoba 1 mesto