Piškotke uporabljamo, da lahko bolje zagotavljamo naše storitve ter vam nudimo najboljšo možno uporabniško izkušnjo. Več o tem
  • Napovednik
7. marec 2024

1. KARIERNI DAN ŠOLSKEGA CENTRA NOVO MESTO – 21. 3. 2024


Karierno svetovanje pred začetkom vstopa na trg dela je pomembna informacija, zato smo se odločili, da v sodelovanju z Gospodarsko zbornico Dolenjske in Bele krajine organiziramo 1. karierni dan, ki bo potekal v četrtek, 21. 3. 2024, od 8.50 do 12.30 v Športni dvorani Leona Štuklja.

Šolski center Novo mesto kot največji izobraževalni center v Sloveniji zavzeto skrbi za soustvarjanje šole, ki je prepoznana ne le po kvalitetnem podajanju znanja, ampak po posluhu za mlade, ki se tukaj izobražujejo za različne poklice. Nenehno skrbimo za vpetost šolskega centra v ožje in širše okolje s tesnim sodelovanjem z delodajalci na Dolenjskem, v Beli krajini, Posavju in tudi drugod po Sloveniji, predvsem na področju izvajanja praktičnega izobraževanja za naše dijake, študente ter zaposlovanja po zaključku izobraževanja. 

Sejemski dogodek organiziramo z namenom:
  • predstavitve različnih podjetij,  
  • predstavitve zaposlitvenih in kariernih možnosti,  
  • pridobivanja pomembnih informacij za karierno načrtovanje,
  • predstavitve možnosti štipendiranja in 
  • predstavitve možnosti opravljanja praktičnega usposabljanja pri delodajalcu za dijake (PUD) in praktičnega izobraževanja za študente (PRI).

Na dogodek smo povabili številna podjetja iz širše regije. Sejma se bodo udeležili dijaki 1. in zaključnega letnika ter nekaj dijakov 3. letnika vseh programov ter študenti zaključnega letnika vseh višješolskih programov.

Lepo vabljeni.

240307 SCNM karierni op2