Piškotke uporabljamo, da lahko bolje zagotavljamo naše storitve ter vam nudimo najboljšo možno uporabniško izkušnjo. Več o tem

Izjava o namenu in avtorstvu podatkov

Namen spletnih strani

Spletne strani Šolskega centra Novo mesto so oblikovane z namenom omogočiti splošne informacije o delovanju Šolskega centra  ter informacije in podatke s področja vzgoje in izobraževanja, znanosti ter športa v Sloveniji.

Pravica uporabe

Vse informacije in podobe, vsebovane na teh straneh, so predmet avtorske zaščite ter drugih oblik zaščite intelektualne lastnine. Dokumenti, objavljeni na teh spletnih straneh, so lahko reproducirani le v nekomercialne namene, pri čemer morajo ohraniti tudi vsa navedena opozorila o avtorskih ali drugih pravicah. Na vsaki reprodukciji mora biti kot vir navedeno Šolski center Novo mesto.

Prevzemanje odgovornosti

Šolski center bo pri oblikovanju teh spletnih strani skušal zagotavljati ažurnost in točnost podatkov vsebovanih na teh spletnih straneh, vendar za njihovo točnost in celovitost ne jamči in ne prevzema nobene odgovornosti, ki bi izvirala iz njihove uporabe. Vsi uporabniki objavljeno vsebino uporabljajo na lastno odgovornost.

Šolski center Novo mesto si pridržuje pravico, da kadarkoli spremeni vsebino svojih spletnih strani, na karšenkoli način, ne glede na razlog in brez predhodnega opozorila.

Niti Šolski center Novo mesto, niti katera koli druga pravna ali fizična oseba, ki je sodelovala pri nastanku in izdelavi spletnih strani, ne odgovarja za morebitno škodo, ki bi izhajala iz dostopa do spletnih strani in uporabe ali nezmožnosti uporabe informacij na spletnih straneh (npr. občasno nedelovanje strežnikov) ali za kakršnekoli napake ali pomanjklivosti v njihovi vsebini. Objavljene vsebine nimajo značaja uradnega dokumenta, razen kadar je to posebej navedeno.

Spletne strani Šolskega centra Novo mesto vsebujejo tudi povezave do drugih fizičnih in pravnih oseb, ki pa niso v pristojnosti Šolskega centra, zato Šolski center ne prevzema nobenih odgovornosti v zvezi z njihovo vsebino in delovanjem.

Odgovorne osebe

Spletne strani Šolskega centra Novo mesto ureja uredniški odbor:

 • Dr. Matej Forjan, direktor
 • Ravnatelji
  1. Sebastijan Brežnjak
  2. Boris Plut
  3. Damjana Papež
  4. Damjana Gruden
  5. Mag. Dragica Budić
  6. Dr. Mitja Veber
  7. Štefan David

Izjava se objavi na spletnih straneh Šolskega centra Novo mesto in se hrani v arhivu Šolskega centra Novo mesto – splošni dokumenti.

Dr. Matej Forjan,
direktor  

Za prikaz članka je potrebno omogočiti piškotke.