Piškotke uporabljamo, da lahko bolje zagotavljamo naše storitve ter vam nudimo najboljšo možno uporabniško izkušnjo. Več o tem

Dan za kakovost 2022

Dan za kakovost 2022 na Šolskem centru Novo mesto

Tudi v letošnjem letu smo se na Enoti za izobraževanje odraslih odločili, da sodelujemo na Dnevu za kakovost 2022.

Letošnje teme so nas usmerile v temo – praktičnega usposabljanja z delom pri delodajalcih – zato smo povabili na krajše neformalno srečanje predstavnice ustanov s katerimi najbolj pogosto sodelujemo. To so Splošna bolnišnica Novo mesto (gospa Ljubinka Počrvina), Adria Mobil d.o.o. (gospa Branka Dajčman) in Dom starejših občanov Novo mesto (gospa Sonja Jurečič).

V uvodu je vse prisotne pozdravila Aleksandra Barič Vovk, kot svetovalka za kakovost na izobraževanju odraslih in povedala, da se želimo zahvaliti za dolgoletno dobro sodelovanje, zato smo jih ob tej priložnosti povabili na izmenjavo izkušenj, na izmenjavo dobrih praks in poiskati priložnosti, da se še izboljšamo.

Prav tako nas je pozdravil direktor Šolskega centra Novo mesto, gospod dr. Matej Forjan, ki je opisal trenutno situacijo v lokalnem okolju na področju izobraževanja ter težave s katerimi se soočamo tako v šolstvu, kot v gospodarstvu.