Piškotke uporabljamo, da lahko bolje zagotavljamo naše storitve ter vam nudimo najboljšo možno uporabniško izkušnjo. Več o tem
  • Novice
5. april 2024

Tekmovanje študentov (StudentCup) v manikiri


Študenti  višješolskega strokovnega programa Kozmetika v okviru izbirnega modula Estetika pridobijo znanja in veščine s področja specialnih tehnik manikire.

Ker še poteka leto veščin, ki ga je  razglasila Evropska komisija (European Year of Skills), in katerega namen je  ozaveščanje pomena znanj in veščin za zaposlovanje, konkurenčnost in rast, smo se vse višje strokovne šole, ki izvajamo redni iz izredni program Kozmetika, odločile, da se pridružimo organizaciji tekmovanja iz manikire. Z organizatorjem  Sejma kozmetike, lepote in frizerstva  v Ljubljani BEAUTY FORUM BY COSMOPROF LJUBLJANA 2024, LOVE Beauty, d. o. o. in mednarodnim združenjem INJA  bomo izvedli tekmovanje v soboto, 13. aprila 2024, na Gospodarskem razstavišču.

Študenti bodo svojo ustvarjalnost pokazali  v eni od treh kategorij: v kategoriji permanentno lakiranje nohtov s tehnikami dekoracije: SALON DEZIGN ­– SOAK OFF na temo poroka na Bledu;  v kategoriji podaljševanja/modeliranja nohtov s tehnikami dekoracije v slogu francoske manikire: SALON FRENCH TWIST in v kategoriji ONE TONE, pri kateri se sme  uporabiti en ton in eno modelirno maso..

Končno delo tekmovalcev na modelih bodo ocenili sodniki organizacije INJA, ki je neodvisna mednarodna organizacija sodniškega združenja, v katero so vključeni člani  komisije častnih strokovnjakov in izkušenih sodnikov s področja manikire. 

Vabljeni na ogled tekmovanja od 9.30 ure naprej in razglasitev rezultatov, ki bo ob 13. 30 uri.


Tekmovanje KOZ 2024