Piškotke uporabljamo, da lahko bolje zagotavljamo naše storitve ter vam nudimo najboljšo možno uporabniško izkušnjo. Vec o tem

Novice

8 jun 2015

Obvestilo o športnem dnevu

V petek, 12. 6. 2015, bo športni dan za dijake 1., 2. in 3. letnikov na zunanjih igriščih OŠ Metlika. Na zunanjih tribunah se zberemo ob 8.uri, kjer dobite tudi časovni razpored tekem in nadaljnja navodila. V športno opremo se preoblečete v garderobi poleg plesne dvorane ter se po osnovni šoli ne sprehajate!

 

Dijaki in dijakinje se boste medrazredno in med letniki pomerili v različnih igrah z žogo, igrah z loparji in v moštveni igri boj med dvema ognjema. Sodelujete v tistih ekipah, na katere ste se že predhodno prijavili in v obvezni zadnji - boj med dvema ognjema.

 

Z vsakim tekmovanjem svojemu oddelku prinašate točke, ki se bodo zbirale v skupni preglednici za vsak oddelek posebej. Na koncu športnega dneva bomo razglasili rezultate najboljših športnih razredov letošnjega šol. leta.

 

Novost v letošnjem šolskem letu!! Na koncu športnega dneva, ko bodo že vsa tekmovanja zaključena in če bo to časovno še možno, se bo najboljša odbojkarska ekipa dneva imela čast pomeriti tudi proti ekipi profesorjev! J

 

NAVODILA:

 

Poleg primerne športne opreme, športne obutve in stekleničke z vodo, morate imeti VSI obvezno s seboj sončno kremo in pokrivalo (kapa s šiltkom) ter za odbojko zaželeno tudi sončna očala.

 

Posebno opozorilo!! Kdor ne bo v športni opremi, na športnem dnevu ne sodeluje in bo moral športni dan nadoknaditi!!

 

 Za šolsko malico v hladni obliki bo poskrbljeno.


                                                                                                  Nuša Pintarič, prof.