Piškotke uporabljamo, da lahko bolje zagotavljamo naše storitve ter vam nudimo najboljšo možno uporabniško izkušnjo. Vec o tem

Novice

8 jan 2014

Mednarodna izmenjava v projektu Comenius

PRISRČEN SPREJEM DIJAKA DAVISA GORBAČOVSA IZ LATVIJE

 

Na naši šoli poteka mednarodna izmenjava v okviru projekta Comenius in letos bomo gostitelji, spremljevalci, učitelji in sošolci ter sošolke dijaku iz Latvije. Naš šolski sitem je drugačen od latvijskega in v tej različnosti imamo eni in drugi možnost nadgradnje svojih ustaljenih načinov delovanja v svetu izobraževanja.

V ponedeljek, 6. januarja 2014, smo pripravili svečan in predvsem prisrčen sprejem dijaka Davisa Gorbačovsa, ki bo obiskoval pouk na naši srednji šoli od januarja do aprila 2014. V oddelku 3. a, ki bo njegov matični razred, so za dobrodošlico zapeli in zaigrali, sprejemu pa so prisostvovali tudi metliški župan Darko Zevnik, predsednica Društva prijateljev Metlika Vladimira Škof ter ravnateljica Branka Klarić. Davisu želimo predvsem dobro počutje med nami, veliko iskrivih mladostniških doživetij in izkušenj, ki ga bodo v življenju opogumljale k lepemu in dobremu.



                                                                                                                                                                                           Marija Nemanič, prof.






Davis5




Davis3

 


Davis7




Več s sprejema si lahko ogledate na fotografijah.