Piškotke uporabljamo, da lahko bolje zagotavljamo naše storitve ter vam nudimo najboljšo možno uporabniško izkušnjo. Vec o tem

Novice

4 okt 2012

Obvestilo o kulturnem dnevu

Kulturni dan za dijake 1., 2. in 3. letnikov

 

V ponedeljek, 8. oktobra 2012, se bomo  z avtobusi odpeljali v Črnomelj na baletno predstavo »baletne trupe CROATIA« iz Zagreba.

Zberemo se na postajališču na Pungartu ob 10.55. Predstava je ob 11.30 uri v kulturnem domu Črnomelj. Okvirna cena vstopnice za predstavo znaša 10 evrov.

Udeležba je obvezna, saj je predstava izbrana kot obvezni del kulturnih vsebin v tekočem šolskem letu. Prosimo za lepo in dostojno obnašanje na poti do in v kulturnem domu na predstavi. To pomeni, da je prepovedano kajenje, pitje alkohola, žvečenje in sladkanje s hrano. O vsebini predstave se bomo pogovarjali pri različnih strokovnih modulih. Zato jo pozorno spremljajte.

 

 Priloga citata:

Ovim putem vam želimo ponuditi baletnu predstavu VESELA UDOVICA Franza Lehara u izvedbi solista i ansambla Baleta HNK u Zagrebu okupljenih u baletnu trupu CROATIA koja djeluje od 1994. godine. Predstava traje oko 60 minuta i u njoj sudjeluje 25 ljudi (plesači, tehničko i prateće osoblje). U predstavi sudjeluje i operni pjevač. Ovo baletno djelo izuzetno je atraktivno i zabavno, a rađeno je po libretu istoimene operete.

 

Marija Nemanič, prof.